![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Alıntı:
Fener gidip geleceğin yıldızını bedavaya yakın alıyor (Abdulkadir) biz ise elimizdeki yıldız adayını yolluyoruz ve eğer geri alırsak öncelik bizdeymiş madem alıcaz öyleyse kiralık gönder... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yusuf insallah katkı sağlar ama özer dururken yusufun alınmasıda muamma | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
34 yaşındaki bir oyuncuya birde bonservis ödeyecek kadar kulübümüz zenginleştimi ki...Daha bosque davası çığ gibi önünde dururken 34 yaşındaki bir oyuncuya birde bonservis ödüyorsun nasıl bir mantalitedir bu..Sergen oynasa yeminleki en azından şu fenerbahçe maçlarını kaybetmezdik..Ben bu transferi isteyenide,onaylayanıda,getirenide kınıyorum..Bu takım git gide dibe vuruyor ne zaman buna dur denilecek daha rahatça kazandıgımız maç yok gibi hep kanser eden mücadele ve tek farkla maç almaya bakıyoruz UYAN EY NAMAĞLUP ŞAMPİYON..Bu takımı bu hale düşürenlere bu hayatta gün yüzü göstermesin yaradan... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu takımdan bir şey olmaz günü gelsede şu yönetim çekip gitse sinir hastası yaptılar rahatlık batıyor gundeme gelmek için durup durup bir şey yapıyorlar yaptıkları herşeye millet gülüyor 10 yaşındaki yeğenim bile benle d...şak geçiyor ya müzeye kupa koyamadılar heralde yusufu koyacaklar yegenim böyle diyor sinir hastası ettiniz beni yetti lan yeter lan....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yusuf taş çatlasın iki sene oynar sonrası ne olacak ??? Aydını gönderen zihniyeti kınıyorum | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mustafa hoca aptalda o yuzden.. Gunluk basariya bakiyor.. Tigana ise gelecege bakiyordu.. Tigana gibi hocanin kiymetini bilemedik yaa!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | He he belli geleceğe baktığı...Aldığı Burak'lar, Baki'ler, Gökhan Güleç'ler nerde şimdi...Stam'a, Trezeguet'e benzettiği adamlar bunlar, Tigana hiç demeyin Allahaşkına... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |