![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | önce inanmamız gerek..gerisi onlara kaLmış..ßu sene güzel günler bizimdir =) İNŞALLAH ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu yıl bunu demek hayalperestlık olur bu yıl gruplardan cıkıp bı ceyrek yada yarı fınal oynamak bızım ıcın cok ıı olur seneye bu kadroya bıkac takwıe ıle uefa kupası dusunulebılır unutmayın bu yıl uefa m.city milan gibi takımlar war
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kelimesi kelimesine dogru bende bu sistemde israrci olunmasindan yanayim macin kitlendigi zamanlarda son yarim saatin bile besiktasa yetecegini dusunuyorum o arada on liberolardan biri cikarilip 4 4 2 ye donulebilir bence problem yok ben bu sistemin su anda iyi yurudugunu tam olarak soylemiyorum ama gorunuyorki bu sistem oynadikca cok daha iyi yerlere goturecek besiktasimizi
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş..
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |