![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ßende onu dusunuyodum tam oLarak..farkLı sahaLArdaydık heraLde..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | hangi olumsuzlari olumluya cevirdik ben dün sahada olumlu hic birsey görmedim adamlar kendi kalesine gola atmasa kazanamayacaktik bile....soktugun adamlar hep defansif yani bumudur büyük takimlik 5 milyon ytl lik denizlispora karsi bile 1-0 korumak icin defansif adamlar sokuyorsun...takimda sistem diye birsey yok hala hersey iyi olacak yalanlariyla bizleri kandirmaya devam ediyorsun..geldin takimdaki tüm gencleri kestin ne bobo kaldi ne aydin kaldi ne batuhan ne emre ne mehmet nede serdar....utanmasan alpayi,ümit özati falanda aldiracan takima takim yasi ortalamasi en düsük takimdik simdi bakiyorum herhalde yas ortalalamiz 31 falandir galiba...sen sayin denizli demekki sevmeyenin cokmus sen geldin hakemler bize karsi dahada kötü davranmaya basladi artik 11 kisi bitirdigimiz mac yok...futbolcular ceza alcak diyorsun bence zapo hakliydi yerde yatan adam bile göz etti ikikere yalandan atti kendini diye...asil cezayi sana vermek lazim sanki sen hic hata yapmiyorusun kendini hep su yüzüne cikar ama dedigin haftalara az kaldi bakalim ondan sonra ne yalanlar uyduracaksin....insallah en yakin zamanda seni daha basimizda görmem | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | arkadaşlar ne bekliyosunuzki aaa 4-4-2 ye geçtik tama o zaman herkesi 3-5 golle yeneriz fln mı yada yusuf geldi uçururmu bu bizim takımımız arkadaşlar lütfen takımda eksilere gidilmiyor artılar vardı neden kimse bunları görmüyor anlamıyorum.yepyeni bi takım beklentisi bence çok yanlış
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |