![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama haksız da değilizki.o hakem hatalarına küfür etmeyecek kaç kişi var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bize karsi yapilan hatalar digerlerine yapilsa idi su olurdu, bir kac tane hakemin futbol hayati biterdi ya da o hakemi bi daha o takimin macina veremezlerdi. Selcuk Dereli den az mi cektik tuttular yine gönderdiler inönüye. Bizim yöneticiler kabadayi olmadigi icin is taraftara düsüyor onlarda artik cigirindan ciktiklari icin basiyorlar küfürü. Cem Papila Türk futbol tarihinde bir ilki gerceklestirdi hic birsey olmadi. Febenin gesenin macinda yapsaydi bak ne oluyordu. Ya hakemlik yasantisi biterdi ya da baska yasantisi. Biz sadece küfür etmisiz edilecek tabii. Hakemden gol bile yedik yahu daha ne konusuyosunuz. Ben korkuyorum bi gün hakemin birine bi sey olacak diye. Bi takimin hakki bu kadar göz göregöre yenmezki . O zaman keske küfür etselerdi derseniz sasirmam. Bu islerin sonu nereye varacak cok merak ediyorum. Ben mac öncesi Dereliyi görünce Federasyon baris imzalayacak heralde Dereliyi göndermis dedim. Ama adam hekesin gördügü gibi bildigini okudu. Küfürü tasvip etmiyorum ama taraftartar ne yapsin? Bazen alayci sekilde imali proestolar yapiliyor onlar hos oluyor. En temizi o herhalde. Savci uyuma Ergenekon sahada.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye nin en küfürbaz taraftarı,en son oynadığım ist.1. amatörden Pendik Altınordu...En centilmeni de Beşiktaşımızın seyircisidir..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | küfürü hakedene küfür edersin, bu futbol kanunu falan son derece sacma, orda hakki yenen bi kisi söyle bagirirsa bence tepkisini dile getiremez " ah cani cikmayasica hakem, neden böyle yapiyorsun, bak hadi yapma ne olur.." e heralde kimsenin derdini de bagirmazsa dinleyen yok.. bu kadar uzaktan bakmayalim bence bu islere, yemeginin parasini verip maca giden adamin "hayati"yla oynayan adama küfür etme diyemezsin... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küfür etmek hobimiz değil ama bizi cıldırtıyorlar bu hakemler ayrıca saha kapatma cezası cok ağır bir ceza para cezası olabilir ama saha kapatma cezası olmamalı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yüksek bi ihtimalle antalya maçlarından birisini evimizde izleriz... sadece o kadarla kurtarsak iyi para cezasıda cabası... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |