![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | denizli nasil bir ozgurluk verdiyse takima geldiginden beri kirmizi kar manyagi oldu takim kimsenin takimi ipledigi yok herkez keyfine gore kirmizi yiyor resmen bu ne ozgurlukmus boyle kardesim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru karar.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Bencede zapo nun dediğini tüm avrupa normal slm verir gibi bu kelimeyi kullanırken dereli elemanına denilmiş bir söz bile değil..Sanki kendisi o kelimenin türkçesini hiç kullanmıyor ama maksat nasıl yaralayabilirim olunca bırak onu slm verse atacak bir mantıkla oldugundan bu olanlar aslında pek garipsenecek tarzda da degil bence...Alınan PFF den alınan ceza 80.000 tl zapodan alınacak olan tutar 75.000 euro yani 160.000 tl yine yönetim yolunu bulmus bile.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saha içinde tabiki çok fazla haksızlıklara uğruyoruz çok bariz aleyhte kararlar veriliyor ama merak ettiniz mi hiç neden daha yeni gelmiş yabancılar bile bu kart görme konusunda bu kadar hızlı adapte olup kendilerini attırmak için yarışıyorlar ?? takımda otorite zaten yok hele hele bir de her maçtan sonra futbolcuların yaptığı doğru birşeymiş gibi bir ortam oluşturulursa bu kartların sonu gelmez, bu aciz tüpçü yönetiminden bi çözüm beklemek hayalcilik olur zaten günü kurtarmak için elinden geleni yapıyor keyfi yerindeyse gidiyor tükürdüğünü yalayıp özür bile diliyor ama zor durumda kalıyorsa kendi hariç herkesi sorumlu tutuyor sonuçta olan taraftara oluyor işte
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cok degilmi 75 bin euro yaw bu ne boyle
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en buyuk cezayı aslında mustafa denızlı almalı bu besıktası koy takımı gıbı oynatıyor
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tv den ızleyenler bılır ne soyledıklerı agızlarında okunuyor baska maclarda neler oluyor duyulmuyor malesef hıc onlar ben bunlara kızıyorum yoksa kufur ettıyse goster ama herkese goster
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kartları gören oyunculara bakarsak alayı yabancı ...belli ki dertleri var... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |