![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Yapmayın Allah aşkına yapmayın.. Dünyanın en büyük taraftarına şunları örnek göstermeyin. Bu konunun varlığı kendi adıma utanç vericidir. Kahrolsun İsrail Balili tezahüratı yapanları.. Hemde tam olarak yapıldığı maç sonrası bir Beşiktaş forumuna alın size örnek diye konu açmanız beni üzdü. Beşiktaş Çarşı ırkçılığa karşı.. Anlayana baskı anlayana destek.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu Meric tarafından (28-01-2009 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence buradaki suç biraz bizde ama büyük çoğuda yönetimde... gs ve fb taraftarı yönetimlerine güvenerek istedikleri tepkileri verebiliyorlar ne yazıkki bizim sırtımızı dayayabilecek kapasitede bir yönetimimiz yok. ali aydını hatırlayın o kadar maç gs korumuştur bir kere yaptığı hatada gs yönetimi ambargoyu koydu ve ali aydının hakemliği bitti... böyle bir yönetim bizde varmı ? tabiki yok göz göre göre doğranıyoruz ama bu herifler hala düdük çalabiliyorlar... bu bizim yönetimde ya güç yok yada onu kullanacak akıl yok... bu demirören taraftarla çatışacağına bizimle ortak hareket etse en azından paralel hareket etse... daha güçlü oluruz... ama bizdeki yönetim taraftar çatışması devam ettikçe dış güçlere karşı dik duramayız... ben demirören ve yönetimini savunmuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın hatta bu yönetime çok karşıyım ama bazı konularda birlikte hareket etmezsek daha çok canımızı yakarlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ewt haklısın bir bakıma.biz hakemi baskı altına alacak şekilde desteklemiyoruz takımı.genelde şarkılar marşlar söyleyerek maçı bitiriyoruz.ama mesela ingiltere de falan seyirciler maçın gidişatına göre tepki veriyorlar.büyük uğultular falan yapıyorlar.yakın bir zamanda valencia nın kendi evindeki bir maçını seyretmiştim.seyirciler öyle bir baskı yapıyor ki hakem ne yapacağını şaşırdı.hakem karşı rakip lehine basit bir taç bile verdiğinde o seyircinin baskısı ve tepkisi karşısında acaba yanlış mı yaptım diye düşünmeye başladı.yani demek istediğim dünyada genellikle şarkı ve marş söylemekten çok rakibi ve hakemleri şaşırtacak ve onların üzerinde büyük baskı yaratacak tepki ve tezehürat yapıyorlar.bence biz de artık bu şekilde maçları oynamalıyız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | özetlersek taraflı yönetim taraflı hakemler taraflı basın... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bilader iyi hoş söylüyosun ama oyunun akışıyla ilgili bşi söylesek şak diye cezayı yapıştırıyolar ve klübe zarar veriyoruz
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaş oyunun akışıyla ilgilisöyleyelim derken rakip takım atak yaparken türkü söylemeyelim ıslıklayalım hakemin bizim aleyhimize verdiği her kararıda ıslıklayalım rakipler ve hakemleri bskı altına alalım diyorum, bunlardan ceza alan tek bi takım hatırlamıyorum ben... Haa küfr edersek orası ayrı ceza alırız ama ıslıla baskı altına alırsak kazanan biz oluruz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kardesim cok güzel bi konu acmissin ancak zamanlaman yanlis olmus. Bu konuyu ben acacaktim ama zamanini bekliyordum. Madem actin ben de görüslerimi belirteyim. Taraftarin sovu, besteler, sözler, hazircevaplik, espriyle karisik elestiri, spontan tezahüratlar v.b. Besiktas taraftarinin aklimiza gelen ilk özellikleri. Ancak su bir gercek ki cekirdek citleyen febeliler ve takimi uyutan geseliler kadar maca etkimiz yok maalesef. Bu olay TV den cok rahat görülüyor. Mesela Ibrahim Üzülmez ceza sahamizda sallanarak yan pas yapiyor tribünler cildirmis "Kartal Gol Gol Gol" ?? Takim kontraya kalkiyor "yagmurlu bir gün de görmüstüm seni" söyleniyor halbuki bi ugultu kopmasi gerekir ki rakip defansin dizlerinin bagi cözülsün. Son zamanlarda korner atilirken yapmaya basladik "Oleeyy saldir Besiktasim" o cok güzel korkutuyor. Bir de bize faul yapildiginda baska stadlarda cikan ugultu bizim stadda cikmiyor hakemler de takmiyor zaten. Hakemlerin en az etki altinda kaldigi stad maalesef inönü. Tabiki bu en büyük taraftarin kim oldugunu degistirmez. Ancak takim ataga cikarken, bize faul yapildiginda daha fazla ses cikarmaliyiz. Bazen mactan cok kopuyor taraftar. Sunu hemen söylemeliyim macla ilgimizi ancak 2-0 3-0 dan sonra kesip sova baslamaliyiz. Yoksa sadece sarki söyleyerek bu isler olmuyor. Geseliler mac oynanirken neredeyse hakemin düdügüne uzanacak gibi cöküyolar kafasina. Tezahürat falan zaten yok onlar da bunu iyi yapiyor.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |