![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler..
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben ne zamandır yazıyorum bu forumda bu 4-3-3 mevzusunu ama neyse.. Rüştü Ekrem - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez İ. Toraman Geremi - - - Tello Holosko - - - - - - - Bobo Nobre (c) savunmanın göbeğinde kesinlikle sivok-zapo, onların önünde toraman veya kurtuluş oynamalı! geremi tam aradığımız adam! ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bobo daha önceden de (Tigana ve Sağlam zamanında da) sol açık - forvet pozisyonunda oynadı bazı maçlarda. Tabi ki Bobo ilerideki tek santrafor pozisyonunda daha iyi oynar şüphesiz. Ama şu an ki durumda, bence Nobre ve Bobo gibi iki önemli ve formda(!) silahtan birinden feragat edip yedek oturtmaktansa şu şekilde oynatmak daha mantıklı olur. En azından S. Özkan'dan daha yararlı olur. Tabi maçına göre değişir bu tercihler aslında. Quaresma gibi bir adamımız olsa tabi ki daha iyi olurdu o mevkide ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Feindouno da para için gitti Katar'a harcadı kendini. Gerçi sağ açık ve forvet arkadası oyuncusu daha çok.. Öncelikle orta saha sıkıntımızı çözmemiz gerekiyor. orta üçlü yani baklavadan bahsediyorum. eğer sivok ön libero oynatılacaksa o zaman en az sivok kalitesinde 1 stoper transfer edilmeli bence. çünkü toraman ve zapo aynı tarzda ve kısa stoperler yani göbekte bu ikili olmamalı, zan'ı hiç saymıyorum zaten.. bence savunmanın göbeğinde sivok-zapo, onların önlerinde toraman veya kurtuluş oynamalı. baklavanın sol iç kısmında tello banko zaten. sağ iç kısmında şu an ki alternatifler cisse ve uğur. bence buraya topuz veya geremi transfer edilse cuk oturur. işte bu baklava kurulursa o zaman defans hattına az iş düşer ve bekler de daha çok hücuma katılabilir. beklere de hücum beki tarzında transferler gerekiyor aslında. ekrem dağ sağ bek veya sol bekte bu işi görür ama üzülmezin yerine sağlam bir alternatif şimdiden aranmaya başlanmalı bence.. bu da büyük ihtimalle yabancı olur.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla transfer olmıcak sanırım ama bence bu takım bile bu sistemi iyi yapar ama bu sistem oynıcağını sanmıyorum sakattı yusuf o yüzden oynamadı olmaz o ama işte işin hayal kısmına gelirsek çok güzel şeyler çıkıyor ortya
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Aman diyeyim Bobo ve satmak kelimelerini bir arada kullanmayın ![]() ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben neyse de Demirören'in gözünden belli, sezon sonu iyi bir teklif gelirse kesin satar Bobo'yu ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |