![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Batuhan'in sozlesmesinin uzatilmasi iyi oldu ama eksik oldu. Bence 3 degil 5 senelik sozlesme yapilmaliydi. Bu cocugun oynadigi maclari ve attigi golleri takip ediyorum da ayri bir stili ve futbol zekasi var ama birkac macta yaptigi simarikliklar beni gelecegi acisindan korkutmuyor dersem yalan soylemis olurum. Genc Milli takimimizin Fransaya elenmesinde Batuhan'in Fransiz kaleciye atacagi koseyi gosterip de oraya vurmasi sonucu kacirilan bir penalti ve bunun sonucunda da elenmemiz var. Sonra gecen seneki febe macini hatirlarsaniz Higuain'e pas cikarsa beraberlik gelecekti ama napti vurdu, haydi diyelim ki iyi yapti ama sonra yaptigi aciklamaya ne denmeli "Kral yapmiycaksin ogluuuum Kral olucaksin...." Bunca olaya ragmen bu adamin besiktas ruhunu tasidigindan en ufak bir suphem yok ve futbokalitesine ise sozum yok. Tek istedigim sey abilerinin bu cocugunun kulaklarini cekme hususunda gec kalmamalari... Forza BesiktASK ![]()
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bugun aldıgım en guzel haberdı yonetımın dogru ısler yapmaya baslaması da sewındırıcı ınsallaha bunun dewamını aydın karabulutla dewam ettırırler bazı arkadaslar nobrenın gonderılmesı gerektıgını solemıs bence turk statusunde oynadıgı ıcın kadromuzda olmasında fayda wardır cunku bobo ıle holoskoyu elımızde fazla tutamayacagız we bence bızde cok gol atamasada nobrenın ruhu takımı ateslıo ayrıca nobreyı gondercek olsa yonetım kaptanlık wermezler dııl mı?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |