![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kötülemek kolay olduğu içindir, sonuçta hepsi Beşiktaş oyuncusu. İyi de oynasa kötü de oynasa bizim oyuncumuz, sahip çıkıp destek olmak yerine, kişiliğine ve şerefine varana kadar hakaret etmeyi tercih edenler var. Bu yapılan takıma ne kazandıracak diye düşünmeli taraftar öncelikle. Bugün Dünya üzerinde her maçını müthiş oynayan bir spor kulübü var mı diye düşünmek lazım birazda..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | hayir cisseden daha fazla hata yapan toramanda bas taci ediliyor taraftarlarimiz arasinda oda ayri bir konu yani ya ben simdi besiktas taraftarini bilmesem futbolu nekadar iyi bildiklerini anladiklarini bilmesem su forumdaki yorumlari okuyarak futbol cahili bir taraftar yakistirmasini rahatlikla yapabilirim yahu herkez olmayacak yapamayacak adamlardan yapamayacagi seyleri istiyor o adam onu yapamayincada kiziyor kufur ediyor bu nebicim mantiktir anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | açıkçası ekrem i pek beğenmeyen insanlardan biri olarak bugün kendimden biraz utandım , sol bekteki yerini hiç de yadırgamadı oldukça da mücadeleci ve hücuma destek veren bir yapıda oynadı, i.üzülmez den kurtulabilcez sanırım en azından ilk 11 olmasından ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tamam ilk yarı kötüydük ama ikinci yarı bence gayet iyiydik hele Tello'nun golü dillere destandı yani süperdi maçın adamı diyebilirim ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ekrem tello çok calıstılar gercekten nazar değmez insallah cok iyiler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |