![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden Hâla Serdar Özkan ve Cisse 'yle Oynuyoruz ? Cisse bu ara transfer'de gönderilecekti ? Banko 11 'de oynuyor. Serdar Özkan Gecen yarı'da Kötü oynuyor diye eleştirildi ? Zorlu maclarda oynuyor. Nereye Kadar Gideceğiz bakalım.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ciddi bir durum var ortada. Denizli maçnda kendi kaleseine atılan bir gol = 3 puan Antalyaspor maçı uzaktah sürpriz bir şut = 3 puan nereye kadar gidicek Beşiktaşım..
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2.gol gelmeyince bizde takımda strese giriyor pozisyon üreten ayakların takıma katkı sağlamasının tam zamanı artık takım oyununu güclendirmeliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya sen boboyu oynatma her maca 3.lig futbolcusu nobreyle basla ve bekleki bir karambol olacak yada top falan carpacakki nobre gol atsin herkes cisseyi serdar özkani elestiriyor onlara soruyorum dün 75 dakika sahada kalan nobre ne yapti birtane olumlu bisey varmi göstersinler...bobo gol makinasi , asist özelligi cok ama yinede yedek demekki denizli bey maclari kazanmak icin cikmiyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum oynatılacak oyuncuları oynatmıyor resmen.İlk 11'imizde Bobo yedekte Holosko yedekte Uğur yedekte bence bunlar gayet iyi oynayan oyuncular Nobre yerine,Bobo-Holosko ikilisinin daha iyi olacağını düşünüyorum peki bunları ben düşünebiliyorsam Mustafa bey düşünemiyor mu? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | biliyoruz zaten, çözüm istiyoruz !... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |