![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seni milli takıma almayacak fatih terimin aklından süphe ederim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gercekden ayakda alkışlıyorum. Cok iyi bir futbolcu. İnş. futbolu bizde bırakır. Suan Milli takımda seni görmek cok isterim seni ve Nobre yi ama sizi alıcak teknik hoca yok Milli takımda genelde o gesenin febenin yedek oyuncularını alıyor. Siz ne kadar hak etsenizde sanmıyorum...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Galatasarayda oynasaydin hemen alinirdin Ekrem ama Besiktasta 2x daha fazla calisman gerekiyor.. Emre Gungor ve Emre Asigi aliyor Toramani almiyor!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Milli takım formasını giymeyi çok istiyorsan yanlış takım seçmişsin, Gs'yi seçseydin anında kadrodaydın bea Ekrem.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Sen rahat ol,bu performansısergilediğin müddetçe hem bu takımın hemde milli takımın vazgeçilmezi banko olursun..Terimde gitse kim gelirse gelsin seni bu takıma bu performansla her teknik direktör alacaktır. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ekrem gercekden hem takimimizda formayi kapti hemde miili formayi haketti ancaaaak terim bu ne yapacagi belli olmaz gene eski aliskanligna donebilir isde zamanda carsi ona gereken cevabi verir. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir oyuncu Beşiktaş lı ise Terim zamanında çok mecbur kalınmadıkça milli kadroya alınmaz Ekremcim. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |