![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() bence berbat oynadık.. hoca oyuncuları kendi mevkisğinde oynatmadıkça, tek ön libero çift forvet bu takımı adam akıllı kurmadıkça ve bu ş e r e f s i z hakemlerle çoook puan kaybederiz... 10 üzerinden 3 verdim Beşiktaşıma... 1 Puan Zapo ya 1 Puan Sivok a 1 Puan da Cisse ye.. Diğeleri Fısss ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Benim anlamadığım Ertuğrul Hoca hala Aydın'a güvenmiyor.Aydın'ı 54.dakikada oyundan aldı tamam ama Serdar Özkan'a nasıl 90 dakika dayandı şaşırdım kaldım.Halbuki Aydın daha istekliydi ... Song,Bobu'yu ve Hüseyin'de Delgado'yu hiç oynatmadı maçta ... Cisse,Sivok ve Zapo bence 10 üzerinden 10'dular ... Ayrıca gol yememiz harika.İlk kez bu kadar rahat bir maç izledim savunmayı düşünerek.TS sabaha kadar uğraşsa gol atamazdı bu savunmamıza ... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet, savunmamız güven veriyor, burası kesin, zaten bizim dediğimizde buydu, Zapo-Sivok ikilisi bozulmamalı...Birbirlerini tamamlıyorlar, riskli oynamıyorlar, Toraman, G.Zan gibi değiller...Bu gidişle ligin en az gol yiyen takımı oluruz zaten...6 savunmaylan oynuyor gibiyiz, takım savunmasını da geliştirmişiz ayrıca...Ama hücum anlamında sıfırdık... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
BABA HAKKI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | keşke galibiyet alabilseydik, ama en azından gol yememeyi becerebiliyoruz sanırım artık...bu takımın bütün problemi zaten savunmadaydı,bu açıdan bakarsak olumlu değerlendirilebilecek şeylerde bulabiliriz...
__________________ !! AĞIRDAKİ ATLARI ELDEN ÇIKARTMAKTANSA, SARAYDAKİ EŞEKLERİ TASVİYE ETMEK ÇOK DAHA UYGUN OLUR'' François- Marıe Arouet | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | telloyuda sol bekten alırsak lıgın en saglam sawunması oluruz cunku tello orda oynadıkca rakıpler zaten baska yerden hucum etmıo=) sol bek bızım yumusak karnımız oraya ertugrul hoca onlem almalı ya hucum gucunu arttırmak ıcın telloyu koyacak oraya sonra top rakıpteyken kara kara dusuncek we cogu macı gol yıerek bıtırcez yada sawunmayı daha da saglama alıp ben bu hucum adamlarımla her turlu golu bulurum dııp sol tarafa uzulmez yada baska bırını koyacak (kı benım adayım toramandır sag bek oynuosa sol bekte olur unutmayalım umıt ozat bıle bu lıgde sol bek oynarak kac asıst yaptı)
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamların kalayetek bi şutumuz bile yok ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bana göre Nobresiz olmaz.. zaten boboyu çıkarıp nobreyi sokmak yaratıcılık değil gereksiz bi değişikliktir hadi bu atamadı bari bide bunu deneyim gibi halbuki çıkar uğur u koy nobreyide pozisyon görelim biraz kaldı ki sadece nobre girince bile oyunu beşiktaş karşı yarı alana yıkmayı becerdi neden çıkarırsın bobo yu.. bence bu takım şampiyonluğa oynarmı evet ama ertuğrul a rağmen şampiyonluğa oynarmı bilmiyorum.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |