![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
iyide bu ve buna benzer sozleri her zaman duyuyoruz aman sabredelim aman zaman verelim ertugrul iyi bir hoca duzelecegiz iyi yerlere gelcegiz falanda filan zaten bunlari kendiside surekli diyor istedigimiz alamadik ama daha iyi olacagiz da zart zurt kardesim sen Besiktas takiminin hocasisin Besiktas hedefleri olan bir takimdir sen onu bu huviyetinden mahrum ediyrosun oynattigin kotu futbol ile. Illa her mac kazanacagiz diye bir kaide yok ama her zaman iyi futbol oynat atak futbol cesur futbol oynat boyle pisirk kisliksiz bir futbol ile avrupda iki uc tur atlar disli bir rakip gelirse 8 tane atar ligde de gene husran yasariz sabrinda bir siniri vardir tamam sana git demiyoruz ama takima ceki duzen ver guzel futbol oynat | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birşeydaha var ;yukarıdaki bazı tipler ki sözüm onlara, sadece kötü netice de çıkıp ben dememişmiydim demiyor mu insanın kanı beynine çıkıyor..İyiyken hakkını vereceksin ki kötü olunca eleştiresin...Bu forumda bozgunculuk yapmayalım...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | iyi güzelde benim anlamadığım türkiyenin en iyi hücum hattına sahip bjk yı niçin ertuğrul korkakça oynatıyor?dünkü maçta bari son 20 dakika çift forvet oynatsa sonuç daha farklı olurdu bence.tek forvet oynadığı zaman dünkü maçta olduğu gibi pozisyona giremiyor takım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir taktik kurgularsın,ama o kurgudaki 1 yada 2 oyuncu o gün isteneni yapamaz ise o taktiğin bir tarafı eksik kalır..Ben futbol oynadığım için biliyorum k hoca ne derse desin o gün sen iyiysen maç kazanılır..Çok maç hatırlarım ki hocam orta çizgiden geriye gelme dediği halde her rakip atakta kendi onsekizime gelirdim.. Bu hocanın engel olacağı şey değil..Sonra Ertuğrul gitsin diyenler ki benim sözüm onlara..kim gelsin..D.Bosque mi,Tiganamı,Toschack mı,kim gelirse gelsin aynısını yapanlara sözüm..Bakın aşağıda Bob Paisley diye birinden söz edeceğim ,önce okuyun lütfen.. "....Bob PAISLEY: ŞAN, ÜN, ŞEREF günleri....:.... 1974 - 1983 yılları arasında Liverpool'un teknik patronu olan Bob Paisley, 9 yıllık süreçte İngiltere efsanesi Liverpool'un en başarılı teknik direktörü oldu.. Aralarında 3 Avrupa şampiyonluğu ve 3 lig şampiyonluğu da bulunan toplam 21 kupa kazanan Paisley kariyerini noktalarken Liverpool'u lig kupası ve şampiyonluğuna taşıyarak double double ile sezonu tamamlattı.. Paisley ile birlikte Liverpool'da başlayan yeni dönemde Graeme Souness, Ian Rush, Alan Hansen ve muhtemelen Liverpool formasını taşımış olan en başarılı isimi Kenny Daglish sahne aldı.. Liverpool bu yeni dönemle birlikte Avrupa'da herkesin desteklemek istediği ve taraftarı olduğu bir dev haline geldi.. " Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük hocalarından biri..Türkiye ye de geldi ve Trabonsporla oynadı..o bile defansif bir kurgu ile oynadı trabzon da ve üstelik yenildi .Trabzon deplasmanın da bütün hocalar kontrollu oynar..Eğer yakalarsa da atar..Bu düşünce yüzünden hoca eleştirimemeli...Unutmayalım ki takıma hoca katkısı max.%15 dir..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (15-09-2008 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | savunmamizda ki oyuncularda olmasa kotu bir skor alirdik gecen seneden defansimizi duzelttik ama ileride gol atamiyoruz uguru cikarmaliydi bence bobo nobre olmaliydi ayrica batuhanada hic sans tanimiyorlar bu futbolcu pafta 80 kusur macta 220 gol atmis messi ronaldo bunlar hep genc yaslarda forma sansi yakaladilar bizde ise buyusun diyorlar hala pele 16 yasinda milli formayi giymisti
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
hayır asmak kesmek deil olay. ama kotuye kotu diyebilmeliyiz içimizde : ki Ertuğrul Sağlamda yanlışlarını görebilmeli. Herkes hata yapar. Geçen sezon da böyleydi. febeyle geseyle Beraberlik için çıkıyorduk sanki. aynı bu maçta olduğu gibi. futbolcuların o kadar emanet oynayışına rağmen : Ertuğrul Sağlam Nobre yi sokup Uğuru çıkarsaydı burda kimse eleştirmezdi. Hae bu adam kazanmak istiyor eywallah der geçerdi. bunu görmek istiyoruz sadece hemen bölünmelere getirmeyelim kimsenin böle bi düşüncesi olmamalı zaten. Geçen seneki kadromuzla ve hocamızla devam ettiğimiz için iyi başladık lige zaten diğer takımlara göre...
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar ertugrul hocayı eleştiriyorsunuz kotu futbol oynaddı dıe takım tek forvet oynadı dıe. bence tek forvet ya da cıft forvet oynayıp oynamamada deıl sorun. dun takımın ılerı uc elemanları cok kotuydu . delgado 1 tane isabetli pas atamadı,serdar her topu kaptırdı aydın sahada yok gıbıydı ,bobo da cabaladı bırazcık. yanı 3 forvette oynasaydık topu getırecek olan adamlar kotuydu yada gununde deıldı bence sorun orda. bir de trabzon cok bastırdı pres yaptı sahanın her yerınde bos alan bırakmadı.ertugrul hocada takımın kotu oynadıgını gordugunden 1 puana razı oldu cunku rısk alsa golu yedıgınde cıkaramayabılırız dıe dusunmus olmalı.sonucda deplasmanda 1 puanda fena deil die dusunuyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |