![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir taktik kurgularsın,ama o kurgudaki 1 yada 2 oyuncu o gün isteneni yapamaz ise o taktiğin bir tarafı eksik kalır..Ben futbol oynadığım için biliyorum k hoca ne derse desin o gün sen iyiysen maç kazanılır..Çok maç hatırlarım ki hocam orta çizgiden geriye gelme dediği halde her rakip atakta kendi onsekizime gelirdim.. Bu hocanın engel olacağı şey değil..Sonra Ertuğrul gitsin diyenler ki benim sözüm onlara..kim gelsin..D.Bosque mi,Tiganamı,Toschack mı,kim gelirse gelsin aynısını yapanlara sözüm..Bakın aşağıda Bob Paisley diye birinden söz edeceğim ,önce okuyun lütfen.. "....Bob PAISLEY: ŞAN, ÜN, ŞEREF günleri....:.... 1974 - 1983 yılları arasında Liverpool'un teknik patronu olan Bob Paisley, 9 yıllık süreçte İngiltere efsanesi Liverpool'un en başarılı teknik direktörü oldu.. Aralarında 3 Avrupa şampiyonluğu ve 3 lig şampiyonluğu da bulunan toplam 21 kupa kazanan Paisley kariyerini noktalarken Liverpool'u lig kupası ve şampiyonluğuna taşıyarak double double ile sezonu tamamlattı.. Paisley ile birlikte Liverpool'da başlayan yeni dönemde Graeme Souness, Ian Rush, Alan Hansen ve muhtemelen Liverpool formasını taşımış olan en başarılı isimi Kenny Daglish sahne aldı.. Liverpool bu yeni dönemle birlikte Avrupa'da herkesin desteklemek istediği ve taraftarı olduğu bir dev haline geldi.. " Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük hocalarından biri..Türkiye ye de geldi ve Trabonsporla oynadı..o bile defansif bir kurgu ile oynadı trabzon da ve üstelik yenildi .Trabzon deplasmanın da bütün hocalar kontrollu oynar..Eğer yakalarsa da atar..Bu düşünce yüzünden hoca eleştirimemeli...Unutmayalım ki takıma hoca katkısı max.%15 dir..
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (15-09-2008 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (15-09-2008 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
futbolu ne kadar bildiğini görüyorum benimle tartışman yanlış evt daha çok ekmek yemen lazım benimle futbol konuşmak için..daha konuşmayacam bu konuda herkes buralarda elbet konuşuruz lig uzun..saygılar | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |