![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Tello defansta tam bir fiyaskoydu sayısız rakibe top kaptırdı( verdi). Ama adamın kabahatı yok. Geçen yıl ki rakiplere parmak ısıttıran Tello nerde oynuyo du acaba? + Uğur İnceman sıfırdı.. Sonra oyuna aldığı Ekrem Dağ'da aynı şekilde.. + Serdar Özkan a nasıl dayandın 90 dakika + Holoskon yok fırsat bu fırsat çift forvet oynicaksın Nobre-BOBO Bu adamı bu tür zamanlarda oynatmıcan da ne zaman oynatacaksın..? Koskoca milyonlarca taraftarı olan bir kulüp koskoca maçta 5 şut atıp kaleye 1 isabetli şut mu gönderir.? Ha kötü oynarsın yani takım kötü oynar ona göre taksiksel değişikliğini yaparsın ama hocamız ne yaptı dk 89 oyuna aldığı adama bak Ai tandoğan tamamen berabere razısın.. Bu kadar olmaz. Bu takımı küçültmeyin. Ha çok sevdiğim Delgado da maçın son 5 dakikası parladı. Diceksiniz ki Futbol takım oyunudur 1 kişi nin isteği ile yol bitmez ama DELGADO isterse yağamayacağı şey yok.. Neyse önümüzdeki maçlara bakacaz artık.. Bu maç geri de kaldı.. Büyük Geçmiş olsun. | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bir çok faulmüzü es geçti, görmezden geldi ve rakibe hangisiydi hatırlamıorum adam smaç bastı sarı kartı var 2. sarıdan adamı atmadı... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Trabzon deplasmanına çıkıyorsun, Rakiplerin puan kaybetmiş, Nasıl olsa Yattara'da yok bu Trabzon bizi yenemez, 2 forvet yapıp oyunu ve koltuğunu neden riske edesin ki kal berabere ne şiş yansın ne kebap, Şişir babam şişir topları, yoksa kim uğraşacak yerden oynayacan da delgado ya top gelecekte atak yapılacakta, Maç boyu şişir, taktik yok teknik yok, Nasıl olsa çıkıpta Ulan ERTUĞRUL ne korkak adamsın diyemez kimse, Hadi şişirecen Delgado yu niye tutttun bunca zaman, Serdar Özkan'a neden sabrettin onca dk, İşte sonuç Trabzon gibi zor bir deplasmandan yenilmeden döndük evet gerçekten başarı, bu kafayla gelişen sadece bizim sinir katsayımız olur.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maç öncesi kadrolara baktığımda çok net bişey gördüm..trabzonspor bobo yu song veya egemenle,delgadoyu da hüseyinle kilitleyecek..öyle de oldu,ertuğrul hoca maça bobo-nobre arkasında delgado başlasa inanın trabzon bu kadar rahat bi maç çıkaramazdı..nobre tamamen trabzonspor defansının dengesini bozacak aralara bobo delgado ve s.özkan girerek pozisyon bulacaktık nobre sahada olsaydı biz bu maçı kesin kazanırdık...Ertuğrul hocayı seviyoruz ancak olmuyo be hocam bu kadar mahkum oynatılamaz bi takım biz hucüm takımıyız,sende öyle diyordun özellikle hucüm futbolumuzla zevk verecez bol gol atan bi takım olacaz diyordun.hani nerde ben mi göremiyorum arkadaşlar 1 tane pozisyonumuz yok böyle birşey olur mu yaa bobo ile delgadoya adam markajı verip (ki verecekler)adım attırmaz isen bütün takımlar beşiktaştan puan alır bu kadar net..sistem için konuşmanın erken olduğunu düşünüyorum ancak göze batan yanlışları da söylemeden geçemiyorum, bobo stoperlerin kucağına bırakılmamalı nobre veya holosko mutlaka santrafor olarak bobonun yanında oynamalı ve tello mutlaka önde oynamalı böyle bi hucüm oyuncusundan mahrum kalmak çok lüks gibi geliyo bana keza holosko için de aynı şeyleri düşünüyorum..Savunma forvetten başlar..ne zaman topu rakip sahada oynarsın,rakip takımın savunmasını pres ile çıkartmayıp baskı yaparsın o zaman geride aşırı savunma yapmana gerek kalmaz..şimdi dünkü maçı bobo-nobre ile bi düşünün cevabı bulucaksınız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | inşallah tekrar bu kadar daha kötü top oynamayız bu sezonun en kötünü maçını oynamışdır inşallah
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertugrul hoca yapti gene yapacagini korkak futbolu tercih edip garanti bir puana yatti ama kazin ayagi her zaman oyle degildir cekirge bir cirar iki sicrar ucuncude kolunu kanadini kiriverirler hocaya kupe olsun diger takimlara bakiyorumda atak goze hos gelen tek pas pres futbolun guzelliklerini goruyorum ama nedense ertugrul hoca kayseride oytnattigi futbolu burada oynatmiyor Konu TOPRAK tarafından (15-09-2008 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynadığımız oyunla aldığımız 1 Puan çok değerli.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Acikcasi ben oyunumuzu hic begenmedim Persembe gunu uefa macini izleyecegim ama yine boyle kotu oynarlarsa vay halimize millet dunya kadar para veriyor verilen paranin karsiligini gormek istiyoruz sahada aksamki oyundu kaleyi bulan bir sutumuz bile yoktu buyuk besiktas camiasina yakisir mi bu futbol?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |