![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Holosko'yu kesmek çok mantıklı gelmiyor bana..Sonuçta Yusuf'un Holo girdikten sonra daha iyi paslar çıkardığını gördük ona..Nobreyi okadar iyi kaçıramaz ama Holosko daha iyi o konuda..Şuan formsuz olabilir ama iyi bir forvet Holosko..Sağ açık, Sağ tarafa kaymış bir oyuncu olmamalı..Forvet oynamalı..Çift forvetin 2. forveti gibi..Dün genel itibariyle sağ tarafta oynadı..Ertuğrul az ah almadı bu yüzden..Denizli'den bile almıştı.. ![]() ![]() Nobreye gelnce..Gol atamıyor son maçlarda cdden..Çırpınıyor, savaşıyor ama belli bir form düşüklüğü var onda da..Dünkü maçta beklediğim Nobre yoktu..Ancak yalnız kalmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum..Adamın indirdiği bütün toplar rakibe gitti..Yanında bi Holosko veya Bobo olsa onun da verimi yukarı çıkıyor.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ataklarımız hep Nobre ile başlıyor, Bobo'da bu özellik yok. Her oyuncunun farklı özellikleri var kıyaslamak doğru olmaz. Zamanında Amokachi vardı, inanılmaz goller kaçırırdı ama kimse kötü oyuncu diyemez ona çünkü özelliği belliydi. Nobre'yi tek forvet oraya koyarsan tabiki gol atamaz, 4 defans arasında kaldığı sürece ne yapabilir, ne bekleniyor daha fazla.. Şu anda Bobo'yu tek forvet oynatırsak o da atamaz tabiki, Bobo'nunda kapasitesi ve oyun yapısı belli sonuçta..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko bos yer acıyor bence rakip savunmanın kabusu bobo veya nobre ile iyi anlasıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yiyeyim ben boyle hirsi,hepimizi aldatiyor bobonun attigi gollerin hangisini atmis karambole gelirse vuruyor.Bobo 3-4 mac oynasa ondan daha fazla kosar genc cunku nobre hayatinda milli takimda oynamis mi ?umit millierde dahil Marsilyaya,liverpoola,fb,gs,ts attigi golleri unutulmasin bobonun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |