Alıntı: ramesoon´isimli üyeden Alıntı
irfan abi allah aşkına böyle konuşarak beşiktaşı küçültüyor,trabzonu gözümüzde büyütüyoruz,biz değilmiyiz bu takıma 7 atan,3 kere 5 atan,3 kere 4 atan..orası en büyük deplasmansa bizde en büyük klubüyüz biz maçlarımızı kazanmak için oynamalıyız en azından iyi oyna kaybet canımı ye her maçı kazanacksın diye bişey yok ki..yani trazbzon yenilmeyecek bi takım mı?Ertuğrul hocadan biraz cesaret istiyoruz hepsi bu..burası Beşiktaş Klubü,Kayserispor değil | iyide guzel kardesim ligde trabzonda oynadigin maclarda 19 a 7 geridesin bence biraz cenenizi bosa yoruyorsunuz tamam kotu oynadik ama son 9 macin 8ini kazanirken nerdeydiniz ben onu anlamiyorum bende begenmedim futbolu ama sonucta karsinda bir rakip var buda trabzon hemde trabzon deplasmani sezon sonu 1 puan farkla sampiyon olursak ne olacak o zaman akliniza gelecekmi trabzon deplasmanindan cikartilan bu 1 puanin her kotu sonucun ardin ertugrul hocaya sallamaya yer ariyoruz trabzon gibi bir deplasmandan 1 puan cikartmis takim ofansi calismamissa defansi calismis ayrica korkak futbol oynatti diyorsunuz kadroya bakalim tello ve aydin 2 hucumcu sol elemani serdar ozkan serdar kurtulus serdar ozkan zaten belli cisse trabzon macinda surekli onde oynadi bobo delgado bir takim daha nekadar hucumcuyla oynar deplasmanda sanki trabzon ciktimi kendi sahasindan ikinci yarida 45 65 dakikasina kadar yukleniyormus gibi yaptilar serkanla cektikleri sut disinda ne var soyleyin bana bende bileyim futbol rakibe gore oynanir evinde oynayan adam 1 puana raziysa ve ben sampiyon olacam diyorsa bu takim biz neden 1 puana razi olmayacaz anlamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a)
Konu once_biz_vardik1903 tarafından (15-09-2008 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir..
|