Alıntı:
ramesoon´isimli üyeden Alıntı
hucümcuyuz öyle mi?sen başka maç izlemişsin sanırım.ertuğrul hoca nobreyi oyuna alıyor bobo çıkıyor serdar özkanı çıkarıyor ali tandoğanı koyuyor aydını çıkarıyor ekremi koyuyor sen buna korkaklık demiyosun?eğer biraz hucümü düşünse en başta nobre ile başlar,olmadı nobre girerken bobo kalır uğur çıkar tello hucümcü diyosun niye bek oynuyo?daha ilerde oynaması gerek değil mi?serdar özkanı çıkarıyosun bari batuhanı falan koy oyuna..bu korkaklıktır kardeşim..Beni anlamıyorsunuz sanırım 1 puana kötü dediğimiz falan yok benim itirazım korkak,şahsiyetsiz oyuna kimse ertuğrul hocaya gitsin kalsın falan demiyo,gerçekleri görmezden gelemeyiz arkadaşlar..iyi susalım o zaman..her sene olduğu gibi sonuç kötü olacak diye korkuyoruz isyanımız bundan..haa 9 maçın 8 i derken hangi takımlarla oynamışız bi bak hele tamam mı kardeşim?zorla konuşturuyorsunuz adamı..siz dünkü futbolu hazmedebilirsiniz ama ben edemiyorum bu kadar basit.herkesin görüşlerine saygı göstermek lazım. |
ya neyse mac mac tartiscak degiliz senle simdi hangi takimlari yenmis bak bakalim diyen adamla bu tartisma zaten suremez yenildigi takimlara karsi korkak diyonuz yendigi zamanda takimlar kucuk oluyor falan falan bunlarin hepsi insanlarin olaya nasil baktigiyla alakalidir herkeze saygimiz varda milletin ertugrul hocaya saygisi yok mesele budur aslinda sizde anlayamiyorsunuz real kendi evinde kazanana kadar kici cikti numancia macini siz hala dunya futbolunda 4 5 farkli maclarin 2 macta 1 olacagini saniyorsunuz artik senede 1 anca olur o sizin bekledikleriniz bunu kafanizin bir kosesine yazin dun kosmayan pres yapmayan birtek topcu soyleyin iki takim adinada tekbir hata yapti birisi diyin diyemezsiniz futbol oynayan adamla oynamayan adam arasinda cok degisir bu gorus farki orta saha mucadelesi inanilmazdi ve defanslar tek hata yapmadi dun bu tur maclarda genelde kisir geciyor zaten dunya uzerinde