![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bursaspor'a Gitmek istememi$ , Bursaspor'da Ya Aydın , Ya 500.000 € 'demis. http://www.besiktasforum.net/forum/t...lutta-sikinti/
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Bonservisi ile verilecekti. Bu yuzden kiyameti kopardik biz.. Pisecek birisi varsa oda Serdar Ozkandir!! Aydin 10 basar Serdara!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sonuçta hiçbir şekilde anlaşma zemini aramadı. Ben Bursaspor'da oynamam dedi çıktı işin içinden, henüz ne kariyeri varki Alman kulüpleri istesin. Demekki pişmesi lazımdı, yoksa kapardı elbet bir kulüp. Fazla yüksekten uçmaya gerek yok daha bu yaşlarda..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle bir konu acarken kaynak belirtirsen daha faydalı olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Bursaspor'dan transfer ettiği Yusuf Şimşek'e karşılık Yeşil-Beyazlı kulübe verilen Aydın Karabulut, Bursaspor'da oynamak istemediğini belirtmişti. Genç futbolcu yaptığı bu açıklamanın ardından Bursaspor'un kampına katılmamış ve sakatlığının tedavisinin son aşaması için Almanya'ya gitmişti. Son iki haftadır Beşiktaş kulübü ve Aydın Karabulut arasında yapılan görüşmeler sonucu, genç oyuncunun futbol hayatına hangi kulüpte devam edeceği netlik kazanmamıştı. Son olarak Trabzonspor, Aydın Karabulut'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu. Ancak Beşiktaş yönetimi Aydın'ı Trabzonspor'a vermedi. Bu akşam Beşiktaş yönetimi ve genç oyuncu arasında yapılan son görüşme sonrası genç oyuncunun siyah beyazlı kulüpte kaldığı öğrenildi. Tedavisi tamamlanan ve futbol oynayabilecek düzeye gelen genç futbolcunun, yarın Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmana çıkacağı ve Siyah-Beyazlı formayı giymeye devam edeceği kaydedildi. Kaynak : DHA
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | DiyeLim kaLdı , o kadar Laf ediLdi nasıL katkı bekLeriz aydın'dan ? Sırtından vurdu resmen yönetim
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sevindim kalmasina
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |