![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu mevcut konuya dahil edildi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bundan sonra oynayacağımız her maç bizim için ligin son maçı olabilir.. Yarın da böyle bir maç oynayacağız.. Alacağımız bir beraberlik bile futbolcuların antepden ilk uçakla antalyaya gidip tatile başlamaları için yeterli olacak.. Ligde yeniden iddiali bir konuma gelmek için 4-5 maç üst üste kazanıp rakiplerin sürekli puan kaybetmelerini umacağız.. Bu da çok zor bizim takım için.. Önümüzde 14 maç var.. bunlardan 8 tanesi dışarda.. dışarda ne kadar başarısız olduğumuz malum.. 6 tanesi içerde.. bunlarda da fener,gsaray,kayseri gibi takımlarla oyanayacağız.. yani 14 maçın 11inde çok çok çok zorlanacağız.. Bu tablodan çıkıp şampiyon olmamız bu kadro için bir mucizeyi gerçekleştirmek olur bence.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Antep,belediye,hacettepe,gençler maçlarından 12 puan şart.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu maçıda alamazsak şampiyonluktan söz etmeyelim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar kendimizi kandiriyoruz ben bu maci 100% kaybedecegimize inaniyorum...denizli yine yusuf-nobre arti 6 defans futbolcusu arti 2 önlibero ile cikar maca antep iyi bir takim ve 2-0 kazanacak diyorum...denizlinin yüzü gülecek yani kaybedince gülüyor ya hep... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |