![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İsin komedi tarafi bu adama kimse hesap sormuyor mu! Sen nasil bu adami oynatmiyorsun diye? Adam milli takima kadar secildi,10-15 milyon euro konusuluyordu bir ara Hesap sorun arasira,hoca sen ne yapmaya calisiyorsun,kompleksli misin? Yonetim uyumayin sampiyonluk gitti gidiyor.Bu senede sampiyonluk gelmezse size kimse destek olmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ha bu arada Zapo yerine de G.Zan ile oynaması tam bir facia ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | katılmıyorum gökhan zan gayet iyiydi bence bu akşam kaç tane orta yaptı gol olabilcek ama olmadı şanszlık sevmem gökhanı ama son dönem performansı iyi yani ben böyle düşünüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Ayrıca farkındamısınız kolu hiç çıkmıyor , demek ki futbolcuyu kulübe zorlarsa kendine bakıyor.Kendine bakan futbolcuda sakatlanmıyor..
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bobo tek başına da bir şey yapamıyor..Bobo'nun ilacı Nobre'dir.Her maç ikisi oynasa Nobre, Bobo'yu kral yapar.Bobo isyanında haklı.Sen böyle kritik bir maçta kendi sahanda tek forvet oynayamazsın.Ts bile deplasmanda çift forvetle çıktı.Artık Mustafa Denizli'nin çift forvete dönmesi lazım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Yusuf süper yetenek baksanıza en önemli maçta uyur gezer oldu sahada ..2.si Denizli ben sana laf söylemekten biktim ki sen kayış gibi işitmekten bıkmadın hangi taktik vs den bahsediyorsun bu takımı ezikçe oynatarak frenliyorsun tek forvetle oynatmaktan..Artı bu takımda forvet düşüneceksen bu ilk önce Bobo olacak sonra yanına adam düşüneceksin..Bu tarihi fırsatları çok çok arayacaksın ve en başta artık DERBİ KAZANMAK İSTİYORUZ lanet olsun tüm büyük takımlara boyun eğmekten bıktım... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mutlaka 11 de oynaması gerekir... ne zamandır doğru düzgün bi 11 çıkmıyo ya kaç hafta geçti... süreklilik yok ki futbolcularda nasıl form tutacaklar ?... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dunku macta çif forvet olsaydıı bugun 5-1 lık skorla svınıo olurdk | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobo-nobre-delgado üçlüsüyle oynayıp hamsilere pozisyon vermiyorsak başka takıma da pozisyon vermeyiz,zaten takımda bu 3 adam varken top sürekli rakip yarı sahada kalıyor adamlar korkularına çıkamıyorlar bunu biz görüyoruz denizli nasıl görmüyor anlamış deilim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |