![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Besiktas bal yapamiyan bir ari gibi cok kosuyor ve rakip kaleye rahat geliyor ama o öldürücü paslari atacak adam var ama yedekte ve o toplari degerlinderecek gölcü kenarda oturuyor Mustafa denizli calisan carklari bile bozdu mesela Zapotocny ve sivok ikilisi Istatistikler ortada yorumlarinizi bekliyorum Saygilar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
farkinda olmadan ayni seyi soylemisiz ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | maci izlerken kornerlerde telloya 2 ye kes diye bagirmaktan sesim kisildi tellonun 2. direge kestigi ilk kornerimizde gol oldu mustafa hocami diyor bu telloya toplari 1. direge kes diye yoksa tellonun gucumu yok topu kaldirmaya anlamadim gitti boyle salakca korner atarsan 150 kornerde ancak 2 tane golun olur su kornerlerin tamamini penalti noktasi civarina kessinler bakalim bundan sonraki her mac 1 gol oluyormu olmuyormu kornerden hep beraber gorelim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kafayi yememek elde degil yaaa ![]() Haydi be kartalim 51 kez saldirmissin ceza sahasina at artik golerini, 5iktas desinler eskisi gibi ![]() Cok mu sey istiyorum? Artik sampiyonluk istiyorum, febislere gayseye 3er 5er tane koymak istiyorum, Avrupada enaz yari final istiyorum... Tamam bunlarin hicbirisini yapma yapama ama kazanma hirsini sahada gormek istiyorum Lazyo ile olan mactaki gibi...
__________________ Yatsam kalksam sabah olsa, disarida yagmur yagmis uzerine gunes acmis ve gokkusagi cikmis olsa... Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |