![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bu biraz da transfer de bitiyor.. Beşiktaş'ın son yıllarda yaşadığı en büyük sorun savunmadan da ziyade çift yönlü bir orta saha.. Bu dinamo diye tabir ettiğimz Appiah tipinde bir oyuncu da olabilir..Pirlo, Xavi, Fabregas tipinde teknik bir oyuncu da.. Ha tabi bukadar kalitelisini getiremeyiz ama bu lige göre alabileceğimiz çok Xavi, Pirlo var.. Ertuğrul Hoca son maçlar da Cisseyi savunmaya yakın..Uğuru biraz daha ileri dönük oynattı ama ters tepti..Cisse de Uğur da ofansa katkı veremiyor..Ayrıca Uğur çok top kaybediyor ki o mevkii için en önemli hata olur top kaybı..Cisse genelde sağlamcı oynuyor..Ama yine de tam bir 1.sınıf oyuncu değil.. Vasatlarda dolaşan bir önlibero..Neri Cardozo diye bir yalan haber geçmişti yazın ortalarında.. Keşke öyle bir şey olsaydı da orta saha nasıl olur görürdü herkes..Cisse DMC düşünülürse iyi bir MC lazm.. Uğurdan MC olur mu .. Bu gidişle zor.. O bölgede sorun çözülürse ben rakip tanımayız diye düşünüyorum..Ama Sinan Engn ve Yönetim ısrarla bu eksikliği görmüyor yıllardır..
__________________ B Konu İbodaca tarafından (17-09-2008 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |