![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya kimse fark etti mi bilmiyorum, beşiktaş bugün sağ kanatsız oynadı, özellikle ilk yarıda serdar kurtuluş'un önü boştu, takım sola kayık oynadı ve hep o taraftan bastırdı.. Hiçbir anlam veremedim, biri beni aydınlatsın, ertuğrul'un amacı neydi? ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çünkü uğur ön libero değil,sağ açık ta değil,sağ iç oynadı sürekli içe girdiği için serdar tek başına kaldı hucümlarda sanırım hoca serdarı r.carlosun madridteki hali gibi sanıyo yazıkk.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yani gerçekten anlamadım ben neyimize güvenip sağ kanadımız olmadan oynadık, neyse ki rakip o tarafta beceriksizdi, yoksa bayağı fena bi sonuç olabilirdi.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğrul hoca futbol ziyafeti yaşatacaklarını söylemişti maçtan önce.ama az kalsın dün futbol rezaleti yaşayacaktık.adamlar deplasmanda olmasına rağmen neredeyse bizim kadar pozisyona girdi.ertuğrul hoca bu kısır taktikten vazgeçmezse ilerde işimiz gerçekten zor.yani ben inanamadım golden sonra bizim takım garip biçimde defansa yığıldı.deplasman olsa neyse de kendi evinde bu kadar defansif oynamanın mantığı ne?öyle ya da böyle bence bu turu geçtik fakat sonraki maçlarda bu garip futbol anlayışı devam ederse çok zor anlar yaşarız. | ||
| | |
| | #5 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
alıştım ben artık ![]() O öle maçtan önce açıklama yapınca ben espiri yapıyor diye gülüyorum valla ![]() ![]() ![]() | |||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet aynen öyle hoca bol keseden saliyor sonra maca bi bakiyorsun dediklerinin hic biri olmuyor
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |