![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle rahatsızlar hep bizde zaten ,işallah zarar vermez bu huyuyla.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bende begendim ama huysuzlugunu hircinligini degil olur olmadik yerde yer kirmiziyi basimiz yanar ama su acik ve netki uzulmez kadar belki ataga cikip orta yapamaz ama sezon sonunda isabetli ortasi 100 kat daha fazla olur bundan eminim sol ayagi cok iyi bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben dün seriçi cok beğendim bence üstüne gidilirse her maç üstüne koyar helal olsun be yönetim ilk defa 6 da 6 yaptınız bütün transferleriniz işimize yarayan ve sorunumuzu çözecen futbolcular hepinizi kutluyorum . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hırıs olaması her zaman olmasada yararlı olacaktır bize ayrıca dikkatinizi cektimi bilimiyorum 6 ortadan 3 isabetli bu çok başarılı bi grafik bence ilk kes resmi bi maçta böylsine uyumlu bir futbol sergilemesi gercekten beni sevindirdi ve ben hep diyodum medyanın gazına gelel arkadaşlar bunlar nasıl trasfer fln diyodu bende inş. sezon sonu bu lafları söyledığmiz için yüzümüs kızarcak dıyodum inş. öle olucak
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
acaba senın sol bekten beklentılerın nelerdır ogrenebılırmıyım arkadasım?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() İbrahim üzülmezden ve tellodan ii durdu bence | |||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Vasatın üzeriindeydi, savunmasını beğendim, kolay kolay çalım yemiyor, savunma yapmasınıda çok iyi biliyor, bi pozisyonda bire bir kalmıştı mesela oldukça kritik bir hamleyle pozisyonunu bozdu rakibin...Tello'dan daha iyi bir savunması olabilir, daha ilk maç, bunları söylemek erken olabilir ama herkesin dediği kadar da( atıp tuttuğu desek daha doğru) kötü bir oyuncu değil... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam sokuyor çok araya bende beğenmedim pek açıkcası vede oyun zekası pek oyk gibi düz oynuyo sivok ve zapo çok daha mantıklı oynayan oyuncular üzülmeze dönmekten korkuyorum tekrar ama daha erken bekleyip görmekde lazım umarım en kötü halidir ayrıca dün rakip takım onun kanadını pek kullanmadı o durdurdu geçit vermedi die birşey yok yani bence saygılar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | alla alla sızın sol bekten beklentılerınız cok fazla sanırım sız danı alwesın solda oyanyan wersıonundan ıstıosunuz sanırım adam daha napsın yaranabılmek ıcın ılk macında gayette ııydı bız ole 20 mılyon euro werıpte sol bek alacak paramız mı war allah askına serıc ılk macında bana olumlu sınyaller werdı dahada ıı olacaktır mac yaptıkca dıe dusunuorum artık sawunmamız sol bekte tamamlandıktan snra kolay kolay gol yemez uzaktan atılan we duran toplar dısında gıbıme gelıo
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |