![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | serdar bilgili ve lucescu zamanında koltuğuma yaslanıp rahat rahat maç izlerdim ilk defa ve beşiktaş kurtuldu artık alır başını gider diyordum hay demez olaydım gene eski günlerine döndü beşiktaş hop oturup hop kalkıyoruz şu takıma bile zorlandıktan sonra gruptaki şampiyonlar liginden gelen takımlara ne yaparız bakalım inşallah herşeyin hayırlısı olur.
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #23 | ||
RWTH'li Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yani gerçekten anlamadım ben neyimize güvenip sağ kanadımız olmadan oynadık, neyse ki rakip o tarafta beceriksizdi, yoksa bayağı fena bi sonuç olabilirdi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bardağın dolu tarafına da bakalım arkadaşlar.En azından yendik | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu oyunla biz onları orda nasıl eleriz bu düşündürüyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Dün ne oynadığımız belli değildi, diziliş 4-2-3-1 gibiydi ama Holosko'yu sağ kanatta göremedim hiç, aslında bu iyi bi gelişme ama sağ kanat bomboş kaldı bu sefer, kim oynayacaktı orda acaba, Uğur mu?Hoca gol yemekten korktu, bunu çok belli etti, korktuğu da başına gelebilirdi ama hem şans hem de hakem yanımızdaydı...Rövanşta daha rahat olacağımız bi gerçek, bu futbolla da oynasak turu geçeriz, zor gol atar onlar bize... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dün gece sistemimiz sanırım şöyleydi takım ofansa çıktığında 4-1-3-2 burda cisse tek ön libero oluyodu uğur sağ kanada doğru kaydı orta sahaya.holoskoda forvetete nobreye partnerlik etti.ancak takım defansa geçtiğinde holosko orta sahanın sağına uğur ise cissenin yanına ön liberoya geçti ancak işte burda bi gariplik hissettim bilmiyorum başka dikkat eden oldumu hem defans yapıp hem çift ön liberoyla oynadığımız dakikalarda orta saha acayip boş kaldı nedense karkivli futbolcular çok rahat geçti orta sahayı topa basması gereken cisse ve uğur bence bunu beceremedi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
alıştım ben artık ![]() O öle maçtan önce açıklama yapınca ben espiri yapıyor diye gülüyorum valla ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | evet aynen öyle hoca bol keseden saliyor sonra maca bi bakiyorsun dediklerinin hic biri olmuyor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |