![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 48  
				 Tecrübe Puanı: 18    ![]()  |     fortis türkiye kupası rakip ankaraspor çıktı  ilkmaç ankara  ikinci maç inönü diğer eşleşme ise fener sivasspor ilk maç saraçoğlu      bence kupanın bir ucunu biz tuttuk hayırlı olsun arkadaşlar....    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
|    Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 34    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     tam ben açıyodum konuyu..     hayırlısı olsun..Ankaradan kapanacak bir hesap var..finalde sivas gelecek gibi görünüor..Ancak ben ezikleri istiyom.. |  ||
|   |        |  
|    |  #3 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008  
				 Tecrübe Puanı: 17   ![]()  |     Alıntı:  
 bende senin gibi tam konuyu açıyordum baktım ki bi arkadaş bizden hızlı davranmış ![]() neyse hayırlı olsun kesinlikle kapcanacak bi hesap var ankara yla hesabı keser finalde de febe yi bekleriz ...  |  |||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Iyi guzel tam aklimdaki tablo ortaya cikti..    Ilk maci deplasmanda oynamamiz cok guzel oldu.. Sivasda Feneri eler gibime geliyor.. Final Besiktas-Sivas olur bence.. 
				__________________   Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!  |  ||
|   |        |  
|    |  #6 | ||
|    çarşı ulann  ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 57    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     keşke fener gelseydi      ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
|    karamel  ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007  
				 Tecrübe Puanı: 21    ![]() ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
|    Gogo  ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 43    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak yarı finalde ilk karşılaşmalar 4 Mart Çarşamba, rövanşları ise 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak ve finalistler belli olacak. Maç tarihleri federasyon tarafından bir gün önce veya sonrasına alınabilecek.      hayırlı olsun guzel bır kura  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |