21-09-2008, 14:29
|
#22 |
Tecrübe Puanı: 18  | Alıntı: mrve_bJk´isimli üyeden Alıntı
Ne alakası var yahu? Yazdıklarımı iyi okumuyorsun sanırım. Adidas formayla değer yitirmek, tikkyleşmek vs... 105 yıldır Umbro forma giymiyoruz ya, böyle birşey söyleyebileyim.
Elbetteki, adidas,puma,umbro,lotto,nike koşacak kulübün peşinden, yarış olacak. Beşiktaş 'tan söz ediyoruz. Kim formasını üretmek istemez ki?
Ama sırf adidas diye forma alacak kişilerin sayısı çok değildir. İnşallah en güzeli yapılır Beşiktaş için, bizde alırız... Ayrınca endüstriyel futbol konusunda sana katılmıyorum. Bu şekilde ayakta kalmayı bilmeliyiz. | bak ben sadece bu sıteden takıp etmıorum besıktası. Ne kadar besıktas sıtesıne baktıysam hepsı adıdas olmasını ıstıo daha bı tane hayır umbro olsun dıenı gormedım buda az buz bı rakam dııl. besıktasın formasını kım uretmek ıstemezkı demıssın neden bugune kadar pekı nıke tan weya adıdastan teklıf gelmedı geldıde bız mı umbro onlardan daha ıı dıe onların teklıfını mı kabul ettık bız kendımızı fener we cımbom kadar ıı pazarlayamıoruz bu 2x2= 4. bence bu teklıf kacırılmamalı umbro daha cok para werıo dıe umbroyla dewam edılmemeli zaten adıdas satıslardan memnun kalırsa bıdahakı sozlesme zamanında bızım elımız kuwwetlı olur we ıstedıgımız parayı alırız. demıssın kı bu sekılde ayakta kalmayı bılmelıyız endustrıyellesen futbolda sorarım sana bana bıkac ornek wersene bu sekılde ayatkta kalan takım. tamam wardır ama bunlar artık yerel takımlardır bızde onlar gıbı olmak ıstemıosak cagın sartlarına ayak uydurmalıyız...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |
| |