![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
yani...Sonuçta febeninde gesenin de ts nin de formasını giymiş ![]() | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | karakteristik bir insan neyse o ama bu karakteri duzgun oldugu anlamina gelmez futbolcu para kazandigi yerde nasil yasamasi gerekiyorsa oyle yasamali ben lig sampiyonu yaptim takimi diyip o gunku butun arkadaslarina resmen haksizlik yapmaz boyle senin hakkin kadar zago ronaldo gunti pancu herkezin hakki var o sampiyonlukta kendini bukadarda buyuk gorme bence
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | süperdi sergen gerçekten de on numara bi oyuncu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ah sergen ah... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sergen yalçın dedimi duracaksın !! türk futboluna onun gibi biri gelmedi de gelmezde herkes avrupada oynamak için bi yerlerini yırtarken o en formda zamanında teklifleri geri çevirdi çünkü kendini ispatlamış bi futbolcu reklama gerek yok onun için karakteri deseniz dobra dobra adam kesseniz geri vitesi yok ve en son olarak bjk pafta oynarken o sene sergen kadro dışı kalmış ve bizimle idmanlara çıkıyordu 2 3 saat sohbet imkanımız olmuştu hangi 10 numara pafı kaideye alırki ama o aldı !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |