![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet dedıgın dogru haklısın
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | yaw su adam satilsa takimdan bir gitse ...gitmesini istedigim kisiler arasinda 3. sirada 1. denizli 2.demirören 3.nobre bu ücü gitsin besiktas ilk sene sampyion yüzdeyüz.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla nobre bizdede durumlar aynı senin gol atamaman bizimde canımızı sıkıyor! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bizde senin kacirdigin akil almaz gollerden cildiriyoruz!! Birakin gitsin adam yok yillik 2 milyon avro yok imza parasi 3 milyon avro!! Batuhan, Bobo ve Holosko hepside senden ustun ve kaliteli!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | son vuruş yok top sürme yok adam eksiltme yok(forvetlerin temel özellikleri) .. bi forvet sadece rakip defansa pres yapıp bi iki hava topu alıp tekmeye kafa uzatıp takıma fayda sağlıyablrmi ???
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | savasmak mücadele etmek tabiki iyi ama sen golcüsün ve gol atmak zorundasin, atamazsan tabiki elestirileceksin, buldugunu at kardesim 50 pozisyonda 1 gol atarsan......
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | nobre sen mücadele edeceksin gol atacaksin ve assist yapada bilirsin yani sen futbolcusun ve gol atamassan seni herkes elestirecek.... öyle kolay mi futbolcu olmak okadar para almak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qeRcekDen ßnLar eLestiRi oLamazZ ßiLe.. caLıs caßaLa sen..qoL atamaSanda katKı saqLa..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kusura ßakmasın ama onemLı oLan sonuc skorLar.. ıstedıgı kadar caßaLasın sonuc yoksa eLde ßosadır ßu.. kendısı de caLısıyorum caßaLıyorum herseyı yapıyorum dıyosa eer ozaman herkesın de dedıgı gıßı kapasıte yok.. sen eLestırıLerden ßıktınsa deLı napsın?adam goL attı ßutun trıßun hep ßır aaz ne ıcın ne ıs ßızede soLe dıe ßaardık guLdu ![]() ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gaziantepspor maçıyla birlikte bu eleştirilere ve bu forumdaki "ikinci lig futbolcusu" diyenlere en güzel cevabı sahada verdi 2 golüyle, harika paslarıyla. Biz buna halk arasında "alimünyum kapak" diyoruz ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |