![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aynen nobre için denilmeyen kalmadı bende söyledim arkasındayım ama bir gerçek varki BOBO işte gerçekliğin adı bobo olmasa nobre hiç takımı ateşliyen bobo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Duygu sömürüsü yapiyor.Besiktasta kalmak istiyorsa besiktasi ve taraftarini bukadar seviyosa figeri migeri bosverecek atacak imzayi.takimdan harac ister gibi ikinci kez bonservis parasi istemekte neyin nesi,bunu baska bir türk futbolcu talep etseydi simdiye coktan kapi önüne koyulurdu.nobre hikaye anlöatmasin,resmen menejeri olacak o hayatkadini cocuguyla kulübü dolandirmaya calisiyor.utanmadan hem 2milyon euro senelik üstünede 3milyon euro imza parasi istiyor.ben sahsen nobreden sogudum.10pozisyona girip 1tane gol atan adam besiktasta 2milyon euro senelik almamali. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 2 milyon senelik cok para tabiki böyle konusacak ...bence mac basina anlasilsin inanin imzayi atarsa senelik 2 milyon euroya seneye hicbirsey oynamaz...hem seneye batuhanda gelecek insallah ...yildiz bobomuz var ..nobreye 2 milyon verene kadar taner gülleri alirim 200 000 euroya oynar valla besiktasta ....attigi gollerde ortada nobre gibi bos kalelere atmiyor sadece.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | abicim ben nobreyle zaten imzalanilmasindan yanayim ama profosyonelce davranmakta yarar var bir sezonuna bakip aldanmamak lazim bundan onceki 2 sezonda ilk yarilari 1 golle bitirmis bir santrofordan bahsediyoruz bunlari dsunerek adam akilli paralara imza atilmasi lazim nobre bobodan fazla para alacak bir forvet oyuncusu degil herzaman dedim yine diyorum hele bonserivisine hemde kendi futbolcumuzken 3 milyon euro verilecek bi topcuda degil nobre severleri anliyorum (bende emegini mucadelesini seviyorum) ama akilli mantikli yorumlar yapmak lazim nobreye su anda tutup hemen senelik 2 milyon verip imza parasi icinde 3 milyon euro vermek zaten menajerlerin oyuncagi olmus olan besiktasi batirmak demek bunu bu nobresever arkadaslar anlayamiyormu ben de bunu anlayamiyorum ondan sonra her futbolcunun mebajeri ayni sey icin kapini calarsa ne diyeceksin adamlara figere verdin bize yokmu demiceklermi diger menajerler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (23-02-2009 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burada Nobre'yi savunanlar hemen 5 milyon verin demiyorki, sadece yapılan haksız yorumların aksine formasının hakkını veren ve takımda kalması gereken bir oyuncu olduğunu yazıyor. Tabiki menajerine para ödeyelim demez hiç kimse, o konuda hemfikirdir buradaki herkes..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | zaten iyi sartlarda anlasilirsa kalmasinada kimse karsi cikmiyor nobrenin demekki herkez ayni noktaya cikiyor bir yerde
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |