![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 13 maçın 10 unu bile kazansak olay bitmiştir . . . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 100.yıldaki gs maçı haricinde dönüm noktası niteliğindeki hiçbir maçı kazanamadık beni bu korkutuyor,ilk yarının ilk haftalarında da durumumuz iyiydi haftalar ilerledikçe puan kayıpları başlayabilir,ne zaman şampiyonluk umutları azalıyor takım coşuyor şampiyonlukta iddaalı duruma geldiğimizde ise düşüş başlıyor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazdıklarının doğru olmasını o kadar çok isterim ki... Ama henüz bazı şeyleri netleştirmek için çok erken özellikler sivas maçımız ve derbilerimizdeb bazıları dururken... şampiyonu derbiler belirler kanısındayım ben. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu onumuzdeki 3 maci alalim ligin zirvesine cikacagiz ben sivasa ya 1 puan onde yada averajla ayni puanda gidecegimizi dusunuyorum ve sivastada bu isi bitirecegimizi dusunuyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bjk sampıyon olsun ben bayrakları cıkarmaya hazrırımmm yeterkı olsunnnnnn
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ßu istikrar 'la gidersek SAMPIYON'UZ , Ama bunu söylemek icin cok erken
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | insallah dedigin gibi olur abi ama biraz daha erken sessiz ve saglam geliyoruz su an insallah devami gelir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha bir kaç hafta önce ''bu iş bitti bu takım şampiyon falan olamaz'' diyenlere karşı çıktım..''Daha çok maç var,derbiler var,zirveye oynayan ekipler iyi futbol oynamıyor,aksine ligin dibindeki takımlar can havliyle müthiş konsantre oluyor ve müthiş mücadele ediyor''demiştim.. Sözlerim hala geçerli..kazanılmış veya kaybedilmiş hiçbirşey yok..Bu kadar takım olmaz ama son haftalara kadar şampiyonluk mücadelesi olacaktır.. Katıldığım nokta senin,hevesin,çoşkun ve dileklerin..Bende aynı çoşku ve düşünceler içerisindeyim..Takımda ki moral,motivasyon,yakalanan hava ve özellikle Ernst'in gelişiyle ortaya konan müthiş mücadele bize gelecek maçlara umutlu bakmamızı sağlayan temel unsurlar..Yinede erken havaya girmemek lazım.. İlk dikkat edilmesi gereken Sivas maçına kadar ki 3 maçtaki 9 puanı alabilmek..9 puanı alır da Sivasa gidersek Sivası yener geliriz ve liderliğe otururuz bundan hiç şüphem yok..sonra ki iş te derbileri kazanmak..ve özellikle düşme potasındaki takımlarla oynayacağımız maçlar..Eğer kümeye oynayan takımları yenersek,diğerlerini ne yapıp ne edip yeneriz.. Konu RamesooN tarafından (24-02-2009 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnşallah şampiyonuz ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |