![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Geçen sene hakemler aldı şampiyonluğumuz, ondan önceki sene Tigana..Bu sefer alacaz inşallah şampiyonluğu.Ligin bitimine daha çok var ama fikstür avantajımızı bu sene iyi değerlendireceğimizi düşünüyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla kesinlikle olacagiz bunu buraya yazdim olmazsak bana hatirlatin ben bu turkiye ligini senelerdir bosa takip etmemissem eger bu is bitmistir benim gozumde bunu yakinda herkez yasayarak gorecek nasil olsa benimkisi bi ongoru sadece ama temkinli olan arkadaslarida anliyorum tabiki normaldir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | |||
herkes sever biz taparız ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | evet ne demistim bundan 3 hafta once bitti bu is demistim agir agr degil deli gibi geliyoruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Geliyoruz ama ağır ağır hala abi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kesin ya onurum guven sen bana
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |