![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|   |  
|    |  #1 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008  Yaş: 50  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Tabiki kaleci topa hakim değil...o zaman kaleci yatsın yere topu eliyle çim arasında tutsun,kimse gelip dokunmasın çünkü dokunmak faul...hiç bu kadar saçma bişey duymadım...mantıklı değil...    
				__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  ||
|   |        |  
|    |  #2 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Eliyle çim arasında tutsun demişsin bu hakimiyet değilde nedir, bu nobreyle bu karambol gollerini daha çok tartışırsınız....    
|   |        |  
|    |  #3 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     bi kere ilk pozisyonda kaleci kesinlikle topa tam hakim değil yani anlıycağın gol nizami.ikinci golde hiçç tartışılacak bi durum yok o pozisyonda faulin f si yok bi kere.hee sen kalkıp rıdvanın yorumuyla burda gelip yorum yazıyosan arkadaşım dikkat et bak burası beşiktaşın forum sitesi eziklerin değil.azizenin yalakası rıdvan bi gün önce sivasa yenilen fbnin puan kaybından sonra emin ol beşiktaşın puan kaybına çok sevinmiştir ve şunuda çok iyi bilki en az maçın hakemi yıldırım kadar kendide pozisyonların faulle alakası olmadığını çok iyi biliyor ama dediğim gibi bağzı kişilere yalakalık yapmak ve kulübe yakın olmak için tvde çıkıp atıp tutuyor.bu pozisyonlara faul diyen afedersin ama ya futboldan hiç anlamıyodur yada taraflı yorum yapıyodur.şimdi bi anket yapılsa 100 kişiden 10 tane zor çıkar o pozisyonlara faul diyen...    
|   |        |  
|    |  #4 | |||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Alıntı:  

__________________   Lütfen forum kurallarını okuyunuz..  |  |||
|   |        |  
|    |  #5 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  Yaş: 38  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |      dikkat ettiysen senin beşiktaşlılığını tartışmıyorum fenerli ve aynı zamanda taraflı yorum yapan rıdvan dilmenin yorumuyla yola çıkıp burda boşa tartışma yaratıyosun elbette rıdvan kadar futboldan anlamıyo olablirim ama görünen köyde klavuz istemez hakem maç sonunda ertuğrul hocadan yaptığı hatadan dolayı özür diliyo sen hala pozisyonlar doğru diyosun hakem kabul etmiş hatasını rıdvan istediği kadar pozisyonlar doğru desin sen bırak yalaka rıdvanın taraflı yorumlarını yarın akşam izleyelim tvden bakalım kaç kişi(rıdvan gibi yalaka olmayan)o pozisyonlara faul diyecek merak ediyorum bakalım kimler rıdvan kadar iyi anlıyo futboldan...    
|   |        |  
|    |  #6 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Seninde ne kadar anladığın ne kadar izlediğin belli Belediyeli oyuncu gol nizami goldü diyor hakem özür diliyor sen gelmişsin faul diyorsun. Senin rengin biraz karışık dostum üstündekileri dikkatli seç...    |  ||
|   |        |  
|    |  #7 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Benim rengim siyah beyazdır. Siyaha siyah beyaza beyaz diyen adil,dürüst ve objektif bir beşiktaşlıyım. Senin gibi siyaha yeşil beyaza mavi diyecek yapıda bir beşiktaş taraftarı değilim. Dönde kendine bak acaba kim renkli takım tutuyor. Bunun kararını en kısa sürede verebilmen dileğiyle...    
|   |        |  
|    |  #8 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 41  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Alıntı:  
  |  |||
|   |        |  
|    |  #9 | |||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007  Yaş: 45  
				 Tecrübe Puanı: 19   ![]()  |     Alıntı:  
 geçen yıllarda bir BJK GS maçı yapıldı. Nouma Taffarelden önce topa dokund, sonra da taffarele öyle bir çarptıki taffarel 3 ay sahalardan uzak kaldı. ama hakem golü verdi ve bir allahın kulu itiraz etmedi. neden çünkü ilk hareket topaydı. Nobrenin ilk pozisyonunda da kaleci daha elini tam topa koymadan nobre vuruyor sonra dizi gelip çarpıyor yani ilk hareketi topa. bilmem anlatabildimmi Not: ama benim kendi kanaatim hakeme değilde oynadığımız berbat futbola yorum yapalım.Benim gördüğüm kadarıyla ,Metalist maçında bu oyunla işimiz çok zor 
				__________________   Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..  |  |||
|   |        |  
|    |  #10 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 46  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     Türk Futbolunun adil yönetilmesi için olması gerekenler:      1. Vahap Beyaz (!) çıkacak 50 metreden penaltı nasıl verilir onu açıklayacak, 2. Dönemim Mhk, bir sezonda galatasaraya 26 penaltı nasıl verildi açıklayacak, 3. Ahmet Çakar; 49 maç namağlup seriliğimizin bttiği gese maçında Amokachiyle Bülent'in havada çarpışmasından sonra neden kırmızı kart verdiğini açıklayacak. 4. Eziklerin elleriyle attıkları gollerde özel bir kural mı vardı bilinecek. 5. Hangi aklı selim hakem, çift sarı karttan dolayı oyuncu atmayıp maç tekrar ettiriyorsa, sebebi sorulacak, 6. ....... 7......... . . . . . . Bunun gibi düşünsem herhalde 100lerce bulurum. Hiç birisine de cevap verilmeyeceği için çok zor diyoruö çok zorrrr...... ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |