![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dikkat ettiysen senin beşiktaşlılığını tartışmıyorum fenerli ve aynı zamanda taraflı yorum yapan rıdvan dilmenin yorumuyla yola çıkıp burda boşa tartışma yaratıyosun elbette rıdvan kadar futboldan anlamıyo olablirim ama görünen köyde klavuz istemez hakem maç sonunda ertuğrul hocadan yaptığı hatadan dolayı özür diliyo sen hala pozisyonlar doğru diyosun hakem kabul etmiş hatasını rıdvan istediği kadar pozisyonlar doğru desin sen bırak yalaka rıdvanın taraflı yorumlarını yarın akşam izleyelim tvden bakalım kaç kişi(rıdvan gibi yalaka olmayan)o pozisyonlara faul diyecek merak ediyorum bakalım kimler rıdvan kadar iyi anlıyo futboldan...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Seninde ne kadar anladığın ne kadar izlediğin belli Belediyeli oyuncu gol nizami goldü diyor hakem özür diliyor sen gelmişsin faul diyorsun. Senin rengin biraz karışık dostum üstündekileri dikkatli seç... | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim rengim siyah beyazdır. Siyaha siyah beyaza beyaz diyen adil,dürüst ve objektif bir beşiktaşlıyım. Senin gibi siyaha yeşil beyaza mavi diyecek yapıda bir beşiktaş taraftarı değilim. Dönde kendine bak acaba kim renkli takım tutuyor. Bunun kararını en kısa sürede verebilmen dileğiyle...
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yorum değil bu kural. Seninle tartışmayı futbolu öğrendiğin zaman yapmamız daha uygun olur. Seviyesiz tartışmalara girmem...
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |