![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya ii oynayan bı takım bıle 3 tane 4 tane gol atar sen 3 tane gol atıyorsun 2 tanesı sayılmıyo hakem art nıyetlı olduktan sonra anca onu vurman gerekıyo galıp gelebılmek ıcın | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bi kere ilk pozisyonda kaleci kesinlikle topa tam hakim değil yani anlıycağın gol nizami.ikinci golde hiçç tartışılacak bi durum yok o pozisyonda faulin f si yok bi kere.hee sen kalkıp rıdvanın yorumuyla burda gelip yorum yazıyosan arkadaşım dikkat et bak burası beşiktaşın forum sitesi eziklerin değil.azizenin yalakası rıdvan bi gün önce sivasa yenilen fbnin puan kaybından sonra emin ol beşiktaşın puan kaybına çok sevinmiştir ve şunuda çok iyi bilki en az maçın hakemi yıldırım kadar kendide pozisyonların faulle alakası olmadığını çok iyi biliyor ama dediğim gibi bağzı kişilere yalakalık yapmak ve kulübe yakın olmak için tvde çıkıp atıp tutuyor.bu pozisyonlara faul diyen afedersin ama ya futboldan hiç anlamıyodur yada taraflı yorum yapıyodur.şimdi bi anket yapılsa 100 kişiden 10 tane zor çıkar o pozisyonlara faul diyen...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | dikkat ettiysen senin beşiktaşlılığını tartışmıyorum fenerli ve aynı zamanda taraflı yorum yapan rıdvan dilmenin yorumuyla yola çıkıp burda boşa tartışma yaratıyosun elbette rıdvan kadar futboldan anlamıyo olablirim ama görünen köyde klavuz istemez hakem maç sonunda ertuğrul hocadan yaptığı hatadan dolayı özür diliyo sen hala pozisyonlar doğru diyosun hakem kabul etmiş hatasını rıdvan istediği kadar pozisyonlar doğru desin sen bırak yalaka rıdvanın taraflı yorumlarını yarın akşam izleyelim tvden bakalım kaç kişi(rıdvan gibi yalaka olmayan)o pozisyonlara faul diyecek merak ediyorum bakalım kimler rıdvan kadar iyi anlıyo futboldan...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık ben o umudumu kaybettimm... ne yazıkki kaybettim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | IFAB Kararları Karar 3: Kaleci topa eli veya kolu ile dokunduğundan topu kontrol altına almış sayılır. Topa sahip olmak kalecinin topu bilerek elle veya kolla kontrol etmesi durumunu da kapsar. Fakat hakem, kaleci bir kurtarış yaparken topu çeldiğinde veya topun kaleciden sektiğine kanaat getirirse bu durumda kaleci topu kontrol etmiş sayılmaz. Eğer kaleci topu 5-6 saniyeden fazla elle veya kolla tutarsa zaman geçiriyor olarak değerlendirilecektir. ÇOK BİLENLERİN DİKKATİNE SUNULUR!!! Yorumları merakla bekliyorum...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu penche 28 tarafından (28-09-2008 Saat 02:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | off off nedir bizim bu çektiğimizz hakemlerden . . . Beşiktaş JK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |