![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (28-09-2008 Saat 14:08 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| |
| | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
..Sonuna kadar haklısınız...Ama işte yok, ne yazıkki...Dediğin gibi devre arasında bir çözüm bulunur buna umarım, ama sanmıyorum açıkçası...Sağ kanatta Holo, Serdar, Ekrem, Ali gibi oyuncular var, gole değilde daha çok asiste yönelik oyuncular(Holo hariç), dediğin gibi bir oyuncu olsa bu sistemi daha iyi uygulayabilirdik belkide... | |||
| | |
| | #23 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | rakibe gore taktik olmaz kendi bi taktigin olur ve onu oynarsin macin icinde duruma gore bu sistemin degisik varyasyonlarini yaparsin ne lan bu boyaci kupumu bi mac 4 5 1 bi mac 4 4 2 bi mac 4 4 1 1 ne bu boyle bi anlayismi olurmus herkez takmis macina gore macina gore ne macina goresi kardesim ne dedik burda 2 cift liberolu sistemde devam etmeli takim zamanla bu sistem takimin ustune oturacaktir orta sahanla defansin forvetten uzak kaldigi icin 4 2 3 1 sistemi kisir gibi gorunuyordu ama zamanla takimin kendine guveni geldikce orta sahan ve defansin rakip alana daha yakin oynamaya baslayinca boyle bi sorunun kalmazdi luce donemindede besiktas 3 5 2 nin degisik varyasyonlarini oynardi mac tehlikedeyse son 20 dakikada besiktas hamlelerini yapardi boyle sacma seymi olurmus hermac ayri sistem
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #24 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rakibe göre taktik yapılmasından yanayım ben her zaman | ||
| | |
| | #25 | |||
| Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Anti-Demirören | |||
| | |
| | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Gol yememizin tek sebebi ertuğrul hocanın devam ettirdiği korkak futbol ibbye kar$ı bile oyunu 1-0dan sonra geride kabul ettik. | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Metaliste karşı bence şu 11 olmalı Rüştü Toraman Zapo Sivok Seric Holosko Uğur Cisse Aydın Delgado Bobo Tello ve Serdarın bence dinlenmesi lazım.Üzülmezin oynaması zaten hata
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |