![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Seninde ne kadar anladığın ne kadar izlediğin belli Belediyeli oyuncu gol nizami goldü diyor hakem özür diliyor sen gelmişsin faul diyorsun. Senin rengin biraz karışık dostum üstündekileri dikkatli seç... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Bence maçların adil olması için şöyle Ajdar gibi bi adam yada ne biliyim Cemil ipekçi mesela bu adamlardan birini koymak lazım hem federasyonun başına hemde Merkez hakem komitesinin başına..Çünkü şu anki herkes formasını çıkarmadan bu işi yapamıyorlar demek ki anca öyle futboldan pek anlamayan pek ilgisi olmayan adamlar gelmeli ki üzerlerinde herhangi bir forma olmadan atama yapabilsinler çıkar gözetmeksizin yönetebilsinler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | |||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
bizim takım bu maçta iyi oynamamış maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçiyorsun büyük takımsın nasıl maçı beraberliğe getiriyorsun ayıp yaa ayrıca neden sivok'un yerine toraman değilde gökhan zan giriyor anlamış değilim | |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Benim rengim siyah beyazdır. Siyaha siyah beyaza beyaz diyen adil,dürüst ve objektif bir beşiktaşlıyım. Senin gibi siyaha yeşil beyaza mavi diyecek yapıda bir beşiktaş taraftarı değilim. Dönde kendine bak acaba kim renkli takım tutuyor. Bunun kararını en kısa sürede verebilmen dileğiyle...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
geçen yıllarda bir BJK GS maçı yapıldı. Nouma Taffarelden önce topa dokund, sonra da taffarele öyle bir çarptıki taffarel 3 ay sahalardan uzak kaldı. ama hakem golü verdi ve bir allahın kulu itiraz etmedi. neden çünkü ilk hareket topaydı. Nobrenin ilk pozisyonunda da kaleci daha elini tam topa koymadan nobre vuruyor sonra dizi gelip çarpıyor yani ilk hareketi topa. bilmem anlatabildimmi Not: ama benim kendi kanaatim hakeme değilde oynadığımız berbat futbola yorum yapalım.Benim gördüğüm kadarıyla ,Metalist maçında bu oyunla işimiz çok zor
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Türk Futbolunun adil yönetilmesi için olması gerekenler: 1. Vahap Beyaz (!) çıkacak 50 metreden penaltı nasıl verilir onu açıklayacak, 2. Dönemim Mhk, bir sezonda galatasaraya 26 penaltı nasıl verildi açıklayacak, 3. Ahmet Çakar; 49 maç namağlup seriliğimizin bttiği gese maçında Amokachiyle Bülent'in havada çarpışmasından sonra neden kırmızı kart verdiğini açıklayacak. 4. Eziklerin elleriyle attıkları gollerde özel bir kural mı vardı bilinecek. 5. Hangi aklı selim hakem, çift sarı karttan dolayı oyuncu atmayıp maç tekrar ettiriyorsa, sebebi sorulacak, 6. ....... 7......... . . . . . . Bunun gibi düşünsem herhalde 100lerce bulurum. Hiç birisine de cevap verilmeyeceği için çok zor diyoruö çok zorrrr...... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben türk futbolu deyince gs , febe , bjk nin rekabetini anlıyorum . Diğer ülkelerde durum bu değil
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | nobre nin golü gol.delgado nun golü gol gerisi yalan . bu bölümde top kaleciye deydimi kontrolündedir die bişey yazıo doğrudur top kalecinin kontrolündeyken topu almak için 18 içerisinde kaleciye müdahale yapamazsın ama nobrenin müdahalesi topa kaleciye değil.ibb kalecisi mehmet ali nobrenin topa müdahalesini önlemek için topla atladıktan sonra sakatlanıyor. ya geçen hafta nondanın yükselip top kaleci serdarın elindeki topu almak için topa müdahale etmeden serdar a yüklediği pozisyona devam diyen zihniyetler bu pozisyona gol değil derse bu 2 yüzlülüktür. kurallar açık ve net. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |