![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | herzaman dedigimi yine diyorum serdar basit oynamayi ogrenirse 10 yil zorluk cikartmadan oynar orda ve avrupada bir klup su anda serdari alsin 6 ay sonra serdarin fiziginin ne boyuta geldigini hep beraber izleriz trkiyedeki fizik calismalarinda bir sorun var futbolcu hicmi gelismez kardesim muhakkak bir eksiklik var bu fizik calismalarinda ingiltereye giden adam hayvan gibi guclu olup cikiyor 6 ayda turkiyeye gelen fizik guctende dusuyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben artık anlamıyorum bu serdar özkanın kayırılışını adam beni her maç fıtık ediyor. bırakın ltf sanki başka maçları izliyoruz.Yok Serdar kendini geliştirsin yok çok koşuyo falan filan şok içindeyim !!!Adam bi kere kendi egosu için koşu bizim için değil ben anlamıyorum acaba aynı şansın yarısını aydın batuhan ve daha sayamadığım onlarca genc için verildimi bana göre serdar özkan 2. bi ibrahim akın vakasıdır hatta bu takıma ibrahim kadar bile yararlı olmamıştır bakınız istatistik
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla su an ki performansı ıle ustduzey bir kulubun ılgılenecegını dusunmuyorum eger sherıff macındakı gıbı oynasa o zman derım bu cocuk ust duzey bı kulube gıder. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duyda inanma ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | caLıssın o önce..ayakDa kaLmaı asisT yaßmaı öqrensn..ßide kim oLDuqnun Frkına wrsın..aynaya ßakdıqnda messi mi qörüo aacaßa ??..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |