![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado,küçük maçların adamı.Bunu her zaman söyledim,iki maç iyi oynasada onun yine inişe geçeceğini adım gibi biliyorum. Söyleyin bakalım Delado hangi derbide gol attı? Geçen sen sadece TS'ye karşı attı.Avrupa maçlarında zayıf kalıyor.Alex,ayarında kesinlikle değil. İnşallah Metalist maçında yanıltır beni ... ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Metalist maçında yanıltsa bile dönüşünde yine düşüşe geçer.. ![]()
__________________ B | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | trabzon macı dahıl ondan sonrakı maclarda hıc oynamadı delgado gıbı bır futbolcuya hıc yakıstıramadım sankı bır kısı eksık oynuyoruz gıbı biran once kendıne gelmelı ayrıca takımda en cok para alan futbolcu yıllık 2 mılyon euro hakkını vermelı dususunde baska sebepler olabılır bunlar aydınlatılmalı
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Biz gönlümüzden geçtiği gibi oynasın istiyoruz. Ama kabul edelim Delgado çok çok yetenekli bir adam değil. Evet takımdaki en yetenekli futbolcu gibi duruyor ama hepsi bu. Açıkcası imrenerek söylüyorum Alex'in yarısı kadar değil. Biz bunu dışımızdan söyleyemesek de Alex gibi bir adama çok fazla ihtiyacımız var. Çünkü bizim ligimizde her zaman bu tip oyuncular çok iş yapar. Fenerbahçenin geçmişine baktığımızda her zaman bu tip bir adamı olmuştur. Örnek: Okocha, Revivo, Rapaiç, Van Hoojdonk. Ama biz yıllarca Sergenden bekledik bu işi yapmasını. Başka da gerçek bir duran top ustası hatırlamıyorum bizde. Türkiye ligi için böyle bir adam şart ama ne hikmetse bir yönetici de çıkıp böyle bir adam getiremedi. Sadece son bir kaç yıldır biraz Tello, biraz Delgado idare ediyoruz..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado beni mahcup et artık yap su patlamayı | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |