![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Unutmayalımki geçen sene çok maç kurtardı kaptan veya maçların kilitlerini açtı geçen sene atılan golerin yarısından çoğunda kaptanın imzası vardır bunu kimse inkar edemez
__________________ CEHENNEM BUZ TUTUNCAYA KADAR BEŞİKTAŞ...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben Delgadonun anadolu maçlarında çıkıp şık goller atmasını..Ya da ayda yılda bir maç çevirmesini istemiyorum.. Adam akıllı bi çizgi yakalayıp takıma sürekli faydalı olsun diyorum..2 iler 3 geri nereye kadar.. Bi takımn beyni konumundaki adam böyle oynamamalı..Yetenek konusunda belki Alex'den iyi ama..İstatistikleri ve oyuna etkileri de ortada..Adam 4 yıldır aynı cizgisini koruyo..Asist kralı olmazsa gol kralı oluyor..Kötü futbolcu olsa Alex bu sezon o berbat takımda yine de sivrilen tek oyuncu olmazdı..Delgado'nun belli bişeyleri rayına oturtması gerek Alex ile kıyaslanması için..
__________________ B | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado zaten Alex le kıyaslanacak seviyede Delgado yeteneklerini kanıtlamıs biri suan ligde en iyi orta sahalardan biri görevini de bence gayet iyi yapıyor . Alex dedigin adamı dün gördük kosmakdan aciz burda Alexi de tartısmayız zaten bize ne ondan . Delgado takımın vaz gecilmezi her yönüyle bundan dolayı Kaptan bile oldu ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | o ata koysun . Delgado koşsun cabalasın yeter yatmak la futbolcu olunmaz ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Delgado'nun tekniğinin Alex'den daha iyi olduğunu düşünüyorum, attığı çalımlar falan daha klas...Ama bir gerçek varki, Alex Türkiye gelmiş, istatistikler bakımından en iyi yabancıdır, adam gol kralı da oluyor, asist kralı da...Bir maç oynayıp 5 maç da yatmıyor ayrıca, adam istikrarlı, daha ne olsun yanii...Delgado ilk geldiğinde Alex'i top diye oynar diyordum, ama şimdi görüyorumki çok atmışım, Delgado'yu çok büyütmüşüm!..Lincoln'len Delgado'yu topla, anca bir Alex eder ! maalesef durum bu, en azından istatistikler bunu diyor, tamam istatistikler fazla önemli olmayabilir ama bu kadarını da görmezden gelemeyiz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | kusura bakmayinda alex kim oda futbolcumu falan diyen arkadaslarim ve renkdaslarimin bu soylediklerine kendisininde inandigini sanmiyorum adam turkiye gol ve asist kralligini ayni sezon yakaladi gecen sezon cl asist krali oldu bu istatistikleri gormezden gelip yalan soylersek allah carpar adami
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne diyim delgado bu kadarda mütevazi olma | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |