![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #67 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() |
"Aurelio Ocak'ta Beşiktaşlı olacak" Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve La Liga ekibi Real Betis'e transfer olan milli futbolcu Mehmet Aurelio hakkında çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Bayram Tutumlu ile konuştuğunu belirten İhsan Kalkavan, "Allah'ın izniyle Aurelio Ocak'ta Beşiktaşlı olacak" dedi! Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan İhsan Kalkavan; "Bayram Tutumlu ile kendim konuştum. Bana Mehmet Aurelio’nun Beşiktaş’a yakın olduğunu söyledi. Haberi Bayram bana direkt verdi. Ben gazetelerden öğrenmedim. İhsan ağabey durum böyle böyle ne yapalım dedi bana. Aramızda uzun yıllardır süren bir dostluk var. Bana bunu söyleyince çok heyecanlandım. Ertuğrul Hoca da çok arzu ediyor. Yönetim de istiyor. Bizler de çalışacağız ve Allah’ın izniyle Aurelio Ocak’ta Beşiktaşlı olacak" dedi. Özkan Öztürk’ün sağlam kaynaklardan aldığı bilgi de şöyle; Şu anda Betis ile resmi görüşmeler başladı. Beşiktaş kulübü Aurelio’ya Betis’den aldığının daha fazlasını verdi. Aurelio bu transfere çok sıcak bakıyor. Görüşmeler Betis ile sürüyor. Kaynak : Ligtv.com.tr | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ligtv yaptığına göre sallama haber büyük olasılıkla.gelirse çok iyi olur.ama takım 2 puan kaybetti diye de uğur la cisse ye alternatif aramamak lazım hemen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Arkadaşlar şunun altını çizmek lazım yabancı futbolcu fenerli gsli olmaz. Burak Yılmaz Beşiktaşlıdır ama oynadığı kulüp malumunuz. O açıdan düşünmemek lazım. Ben kulübün yalanlamasına rağmen, bu futbolcu ile görüşme yapıldığı düşünüyorum. Anlaşılmış veya anlaşılmamış ama görüşülmüştür. Bu futbolcuyu hiç sevmiyorum ve kutsal formayla görmek istemiyorum. Sebebi karaktersizliğidir.. Hangi takımdan geldiği vs değil. Rico'ya yapılan ********liği unutmadım.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |