![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | geçen 5 haftanın 3 haftasında ertuğrul hoca iyi alınan 2 beraberliklerde fena değil dedik şimdi bu takıma yenildi diye hemen göndermekmi lazım... sinan engin ne yaptı şimdi ona niye taş atıyosunuz... bu sene yapılan transferleri beğendikmi? beğendik yani yönetim doğru transferler yapmışmı? yapmış, o zaman niye istifa etsin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ZORRO TAKMA ADLI KARDEŞİM YÖNETİMDE TANIDIKLARIN VAR GALİBA ,ULAN SİNAN ENGİN=ALAATTİN ÇAKICI DENEN ADAMI BJK TRAVEL TURİZM ŞİRKETİYLE YURTDIŞINA KAÇIRDI S.ENGİN MAHKEMELERE DÜŞTÜ,KARAKOLDA İFADELER VERDİ KOSKOCA BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUYLA ÖVÜNDÜĞÜMÜZ KULÜBÜMÜZÜ KEPAZE ETTİ,DEMİRÖREN DEDİĞİN ADAMLA DÖRT SENEYE YAKIN LİDER OLAMADIK BE FB GALİBİYETLERİNİ BİLE YAŞAYAMAZ OLDUK SEN NASIL OLURDA ADAMLARIN GÜNAHLARI NE DİYEBİLİRSİN ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL SİZİN GİBİLER OLDUĞU MÜDDETÇE BİR ARPA BOYU İLERLEYEMEZ BU BJK YAZIK ÇOK YAZIK.....
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | geçen 5 lig maçında alının 3 galibiyetle hoca iyi alınan 2 beraberlikle ehh işte fena değik demedikmi? şimdi bu takıma yenildi diye hemen gönderelimmi?... şimdi sinan engine niye çamur atıyosun o adam ne yaptı... bu sene yapılan transferlerin hepsini hep beraber beğendikmi? beğendik, demekki yönetim doğru işler yapmış şimdi niye istifa etsin? heeee ayrıca yukarıda yazdıklarımda bu maç için ertuğrul hocayı savunmuyorum onunda bu maçtan dolayı kenara çekilip ciddi şekilde uyarılması gerekir.
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
hep diyoruz ya busene şampiyon görelim sizi ölmeden mezara koymayın bizi korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ ı diye.......! işte senin bu tüpçü yönetimin bizleri ölümüne sevdalı olduğumuz bu renklere BEŞİKTAŞ ımıza bağlılığımızı bile bile bizlere şampiyonluk yüzü göstermeden mezara koyacaklar onların istediği bu | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |