![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaslılar hepinize yurekten katılıyorum.bu iş ertugrul hocayla fazla yurumez.adam ne oynattıgının farkında deil daaa hucum mu sawunma mı belli deil luce yısewmesdık sawunma yapio die ama 5 senedir onu arıyoruz bu kadroyla koy takmlarına yeniliyorsak tek suclu ertugrul hocadır adam kayseriye guwendigi kadar bjk oyuncularına we buyuk taraftrımıza guwenseydi nebgun ne de liwerpool macı bu skorlarla bitmesdi buna benzer bir surude ornek daa war bni yanlis anlamyın bjkliler bn bjk den deil yonetenlerden bıktım ne dedik biz bjkli olurken BU
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul Sağlam, Bülent Korkmaz, Abdullah Avcı, Tolunay Kafkas.. Hepsi Anadolu kulüplerinde çok üst düzey başarılar yakaladı ama büyük takım atmosferi başka. Bu isimler kariyerli oyunculara otorite kurmakta zorlanırlar. Nitekim sonuçları görüyoruz zaten, Ertuğrul Sağlam gidecekse yabancı hoca gelmeli, yerlilerden daha üst düzey bir isim yok çünkü..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Paramıza,sesimize,ailemize,kız arkadaşımıza vakit ayırmayıp Bu sene belki yüzümüz güler umuduyla yalanlarınıza ragmen kombine alan sabahın köründe yollara düşüp gece dönücek otobüs bulamadığı için kilometrelerce yol kateden taraftarın emegine umuduna minet vefa borcu bumudur gözümüzdeki yaş kalbimizdeki nefret yalnızca sizlere Hakkımı(zı) Helal Etmiyoru(z)m. Herşey Yalan Tek Gerçek Beşiktaş,Aşkımız Renklere Sizlere Değil....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ertugrul hoca geldiginde cok sevinmistim ama artik onunla olmuyo kim gelirse gelsin her takimdan korkuyo ve korkak oynatiyo bjk nin iyiligi icin önce yönetim sonra ertugrul hoca gitmeli,tabii bazi futbolcularinda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | kim abdullah avcı dedi be , kim dedi ise ona çat arkadaş , yeter artk çaylak hoca istemiyoruzzzz ........ ertuğrul istifaaaaaaaaa ............ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yau birakin abdullah avci, samet aybaba, falan filan....bu takim son senelerde kac tane teknik direktör gördÜ? yerlisi geldi yabancisi geldi....hepsi birer birer geldikleri gibi gittiler....biz bu forum´da o zaman da ayni seyleri yaziyorduk. tigana hakkinda olsun, riza hakkinda olsun del bosque olsun. gittiler de ne oldu? herkes ertugrul diyordu o zamanlar. ertugrul hoca geldi ne oldu? bu isler böyle cabuk olmuyor iste. teknik direktörün etkisi öyle sandiginiz kadar cok degil (lucescu haric!!!)....ama onun gibi bir teknik adamda bin de bir gelir. onun bile degerini bilmeyenler bizleriz......dicegim futbolcular gayret göstermiyorsa hoca ne yapabilir ki? ertugrul gitse de biz bir sene sonra burada ayni seyleri konusuruz. zirt pirt hoca degistiren hanki takim simdiye kadar basarili olmustur?
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | inspekta haklı ama unuttuğu bir durum var hocana inanıyor musun?m united ve arsenal aynı hoca ile yıllardır çalışıyorlar ama güveniyorlar benim ertuğrul sağlama güvenim yok senin varsa bunu bilemem elbet ama artık futbol bilgisine disiplinine karakterine güvenilecek bir adam bulup onunla çalışmak en doğrusu gibi geliyor bana
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |