![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Bu maçın suçlusu sadece hoca değil. Hala öğrenemedik her yenilgiden sonra İSTİFA İSTİFA diyoruz. Bu bana göre yanlış. İstifa etmesi gereken varsa yönetim. Ya futbolcular...? Ya Bobo....? Ya diğerleri...? Ertuğrul hocamı ne yaparsa yapsın futbolcular oynamadı dün gece. Ve takım olarak kötüydük. Hoca geldi geleli istifa istifa. Bu ne yaaa? Çocukmusunuz?. İstifa istifa deyipte bu sene süper liğdende etmeyin takımı. olabilir kötü geceydi,kötü oynadık. Takım yeni. defans yeni. Bazı şeyleri sağduyulu karşılamak lazım. O yüzden istifa konularını şuan için yine saçma ve beşiktaşa zarar verir cinsten görüyorum. Konu Pritt tarafından (03-10-2008 Saat 09:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Toptan gidin artık lanet olsun ya. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
köyün akıllısı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir takım farklı yenilebilir evet kendisinden çok güçlü çok üstün bir takıma ama türkiye liginde orta sıralarda yer alabilecek sadece jaja adlı bobonun ilk dönemlerini hatırlatan bir futbolcu dışında birbirinden farklı olmayan oyunculardan kurulu bir ekibe değil. dün 11 oyuncudan sadece zapo biraz iyiydi ama o da üst üste gelen atakları karşılamaktan heder oldu. siz dün akşam gökhan zanı kafa topuna çıkarken gördünüz mü ? aslında söylenecek çok şey var ama lafla peynir gemisi yürümüyor işte. ertuğrul hoca ile yönetim oturup konuşacak ne yapılması gerekiyorsa yapılacak hemen. bu maç ligde karşılaşılabilecek olumsuzluklar için bir uyarıdır bence.
__________________ halkın takımı BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yönetim hoca teknik heyet ve oyuncular dahil hepsi suçlu Heleki maçtan sonra hocanın HAYAT DEVAM EDİYOR AÇIKLAMSI TALİHSİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR İNANCIM SAĞLAMDI AMA ODA SARSILDI YAZIKLAR OLSUN HAYIR MAÇINAMI ÇIKTINIZ KALDIKİ ÖYLE BİR MAÇ BİLE OLSA YETENEKLİ OYUNCU YİNE OYNAR TOPUNUDA OYUNUNUDA YAKIŞMADI | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupanın madarası olduk iki sendir iyi dalga geçiyorlar HOCAM EĞER SENEYE YİNE TAKIMIN BAŞINDA OLURSAN NE OLUR AVRUPAYA GİTMEYİN BÖYLE OYNAYACAKSANIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |