![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Kardeşim sen sağlam olsaydın zaten 8 yedikten sonra bu takımı daha fazla yakmiim derdin ama bak yine korktun 4 yedin sen yeterki git yanınada al o futbolcularını git biletini ben alırım ama sadece gidiş
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | evet ertuğrul hatalı ama gitmesi bir sey verir mi takıma?Bu saatten sonra gelen hoca ne yapar bunları düşünmeli zihniyet değişmeden bir halt olmaz. gideceksede tek isim lucescu başkasını tanımam
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar sürekli günlük başarı hikayeleri ile kandırıldık 3 maç kazandIK 5 maç kazandık hemen göklere çıkartıldık.. bunları bıraksınlarda bi baksınlar bakalım 2003 ten beri şampiyonmu olmuşuk şampiyonlar liginde veya uefada çeyrek final mi oynamışık? 2003 ten beri adam gibi kaç tane derbi maçı kazanmışık? bunların hepsini soruyorum.. Anadolu takımlarına karşı birkaç maç alınmış galibiyetler başarı sayılamaz yularıda söylediklerimdir asıl başarı olan.. ama nerdeee... dediğim gibi hepsi 2002-2003 sezonunda kaldı gerisi yalan... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |