![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ben zaten hep karşıydım ertugrul hocaya nedeni de tecrubesiz olmasından 5 6 7 sene sonra takımın başında olmasını isterdim tecrube kazandıktan sonra ama şimdi hep karşısındayım ve Şu an için Beşiktaşın hocası olmadıgnı hala savunuyorum ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
tecrübe mukakkak gerekli ama bence ertuğrul yeterli tecrübedeydi ... 5-6 sene sonrada gelse birşey değişmezdi. oyun mantalitesi yanlış bence... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abdullah avcıdanda bir şey olmaz eğer büyük başarı istiyorsanız büyük hoca getireceksiniz onunda ilk sene çok iyi futbol oynatmasını beklemeyeceksiniz (en az yarım sezon) bu saatten sonra bir işe yaramaz zaten 2-3 maç daha kötü oynarsak ertuğrul sağlam gider bir daha da kayserinin üstü bir takımda teknik direktörlük yapamaz
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben hiç birinize katılmıyorum sanki ertuğrul sağlam oynadı maçta adam napsın yha sinirle böyle konuşmayın tamam yönetim gidebilir ama etruğrul kalmalı ikinciside siz hiç maç seyretmiyormusunuz ya dün tello delgado bobo cisse gökhan zan ibo toraman serdar kurtuluş sahada yoktu hal böyle olunca hoca napsın futbolcular oynamıyor hocanın ne sucu var metalisti kutluyorum çünkü nasıl futbol oynanır bize ders verdiler insallah bizimkilerde dersini almıstır bundan sonra lig te alınacak kötü bir sonuc zaten bütün yönetimi ertuğrul dahil hepsini gönderir sadece sabırla bekleyin ilk yarının bitişine kadar eğer hala böyle gidiyorsa bu takım bende sizi destekliyecem söz veriyorum By Artist | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ben bütün kategorilerde oynadım ve biliyorum ki futbolda bazen yapmak istediğin hiçbir şeyi yapamazsın..ayağın gitmez..bu durumda hoca ne yapsın ki.. Futbolu oynamış olanlar bilir ki hiçbir yenilgi utanç vesilesi olamaz..üzüntü yaratır o kadar..Bu takımın asıl şimdi bize ihtiyacı var.. Belki de hayırlısı bu dur .. Lige asılıp şampiyon olmalıyız.
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu maca kadar hatalarına göz yumuyodum düzelir diyodum ama artık takımda kalmasının bir anlamı yok bakdım ki düzelmiycek daha da hatalarını devam ettirecek Byee bYee Ertugrulll
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
senin elinde nobre bobo holosko delgado tello hatta cisse gibi oyuncular varsa defansif oynatamazsın(performansları ii olur kötü olur o ayrı ) lakabı KARTAL olan bir takım sadece defansif korkak hücum planı olmadan gol atmayı düşünmeden oynayamaz nou camp ta old trafford bile dişe dişe oynar ısırır parçalar chelsea,lazio maçları aklıma geliyoır mansızlar,noumalar.... , eşyanın tabiatına karşı..... sağlamın oyun felsefesine de bir kaç örnek çok yakın geçmişten konya maçı rakip 10 kişi skor 2-0 nobreyi gönderdi 40 dakka ısındırdı 80 de oyuna alıyor ...yakalamışsın rakibi fark a gitmiyorsun ön libero çıkarıp sağ bek alıyor trabzon maçını aklınıza getirin 0-0 a endeksliyiz rakip kale ye 5-6 dk. bir gitmek aklımıza geliyor ilk hedefimiz gol yememek beşiktaş kimle oynarsa oynasın kazanmaya çıkar hocam unatamadığım portekizdeki porto maçı avrupada dewam etmek için tek hedef galibiyet rakip kaleye gitmiyoruz 8 oyuncumuz sahamızdan çıkmıyor dün akşam ki maç nasıl bir şey öle hedefimiz yine gol yememek agresif oynamıyoruz maç başladığı gibi biterse turu geçiyoruz.... bunları yazmak için 1 seneden fazla bekledik hocam BELKİ yine yazmayacaktık o açıklamayı yapmasaydınız ; SADECE PARA KAYGISI İÇİN BURADA OLAN BİR YABANCI TD MAÇTAN HEMEN SONRA ÇIKIP HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ BİR ÜSLUPLA HAYAT DEWAM EDİYOR DESEYDİ KOYMAZDI HOCAM BEŞİKTAŞTA SENELERCE TOP OYNAMIŞ BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU SÖYLEYEN BEŞİKTAŞ IN ÖZ EVLADI OLARAK BİLİNEN BEŞİKTAŞIN BEYEFENDİSİ DENEN SİZ SAYIN HOCAMIZ O YÜZ İFADESİYLE RAHAT BİR ŞEKİLDE SIRADAN BİR MAÇTAN BAHSEDER GİBİ O LAFI SÖYLEDİNİZ YA KOYDU BİZE HOCAM HEM DE ACI KOYDU EVLAT ACISI GİBİ OTURDU İÇİMİZE KALBİMİZ ATMAZ OLDU O SANİYELER DE İŞTE O AN FİLM KOPTU HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |