![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | panathinaikos taraftarının gidince adeta milli bayram yaptığı seric'in olduğu yerde, g.zan diye 3.sınıf bile olmayan amatör küme topçusnun yanında, hele ki hayatında 2 defa sağ bek oynayan toraman'la ve çizgiden ayrılmamaya yemin etmiş pozisyon almasını bilmeyen kalecinin önünde adam daha ne yapsın ya ? zapo bu ruhsuzlar ordusunun açıklarını kapatmak için kendini yırttı napsın o da bi yere kadar dayanabildi, bu konuşanların daha dün gelen zapo kadar yürekleri olsaydı bu hallere düşmezdik ...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | zaponun suçu yok gökhan zanla kim oynarsa oynasın hata yapmaya mahkumdur
__________________ Kod: BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar zapotocny e çok fazla suç bulamıyorum ben.dünkü orta saha kurgusuyla dünyanın en iyi defans oyuncularını getirsenizde o defans hata yapar.gökhan zanda keza çok ötü olunca bence zapo iflas etti.önce orta saha diyorum.bu kadar etkisiz bir orta saha olunca ne pozisyon oluyor ne de defans yapabiliyorsunuz.elini kolunu sallaya sallaya rakipler çok rahat geliyor.bence ertuğrul sağlam bazı oyuncularla kafasını karıştırıyor.bakın dünkü maçı iki defa seyrettim.bence maçın en kötü adamları tello,delgado,bobo dur.bobo ileride top tutamıyor.delga ve tello öyle yerlerde top kaptırıyorlarki defans ta dengesiz yakalanıyor.bence ertuğrul sağlam tello ve bobo yu ilk onbirde düşünmemeli.delgado0 ilk onbirde olmalı ancak baktıki kötü oynuyor ondada fazla ısrarcı olmamalı.bence en ideal onbir şöyle olmalı: ----------------------------rüştü-------------- serdar kurtuluş-------zapo----sivok------seric veya i.üzülmez ekrem dağ--cisse---uğur inceman-----serdar özkan ---------------delgado--------- -------------------------holosko-------------- bakın solda bence önce serdar özkanı düşünmeli çünkü top sürerek ilerleyebiliyor.rahat adam geçebiliyor.sağda ekrem dağ ı oynatmalı çünkü şu an eldeki en iyi sağ taraf oyuncusu.sağ tarafta holosko oynamamalı.çünkü holosko tekniği yüksek bir oyuncu değil orta sağada çok top kaybettiriyor. buda bizim için tehlikeli oluyor.ama holosko hızlı ve güçlü bir oyuncu olduğu için rakip defans için tehlikeli olabilir.ortada ise cisse yle birlikte uğur inceman oynamalı.şu an eldekiler içinde buraya en uygun isim o.ve herşeye rağmen ertuğrul maça delgado ile başlamalı.eğer kötü oynarsa maçın ilerleyen dakikalarında değiştirebilir.sağ bek için bence hiç düşünmeden serdar kurtuluşa şans vermeli ona güvenmeli.çünkü serdar bence sağbekte iyi oynuyor.sol bekte ise seric ile i.üzülmezden birini oynatabilir.bence ikisi arasında çok bir fark yok.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zapo kötüLern iisydi:S | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |