![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #81 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Inadina Saglam'mi? Bence Besiktas'i hiç takip etmiyorsunuz.. Ayrica Ferguson ve Saglam'i birbirleriyle kiyaslamak tamamen bir fiyasko.
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşım bizde biliyoruz Alex Ferginsonu naptıgnı ama kaçırdıgın bı kaç konu var Alex fergunson başladıgı zamanlar takımı devamlı ileriye götürdü her maç üstüne kattı cok başarılı oynatıyordu hem alex fergunson takımın başına geçmeden kaç takımda menejerlik yaptıgnı araştırdın mı ? M Untd aptal mı acemi hocaya takımı teslim etsin adamın Muntd a gelmeden hangi takımlarda naptıgnı biliyormusun ? Fergunson takımın başına gectği zaman kurt olmuştu zaten acemi değildi bunuda bil !!!
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Luce yi de biliyoruz...Sayesinde şike ile suçlandık.. Önce taraftar kendine bakacak..sonra o gitsin bu gitsin...Tezahürat yapmayı bimeyen bir taraftarla oynayan takım bu kadar olur..Belediye maçında kıçım üşür die gitme,Kharkiv maçında trübünlerin yarısı boş ..eee.. sonra Ertuğrul gitsin yook yaa.. sen tatmin olacaksn hepsi gitsin..Dünyanın neresinde var ... Hoca değişecekse taratar da değişmeli..Kendini tatmin eden hasta fanatikler değil,rakibi baskı altına alan.bilinçli taraftar istiyoruz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tezahürat yapmasını bilmeyen taraftar mı?Bunu bizden iyi yapabilen kim var, tamam Kharkiv'lerde iyi destekledi takımını, buna lafım yok ama ilk maçı da gördük, daha ne yapmamız lazım yanii maç kazandırmak için!..İnönü'de oynanan çoğu maçı taraftar kazandırıyor zaten, deplasmanda aldığımız sonuçlardan da bu belli oluyor zaten!..Bide Luce sayesinde şike ile suçlanmadık, Luce doğruları söyledi, doğru söyeyeni 9 köyden kovarlar Türkiye'de, ona da aynsını yaptılar işte!.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizim yaptığımız kesinlikle tezahürat değil..sadece şarkı söyleyip organize şovlar yapıyoruz..Ben İngilterede de maç seyrettim ,hemde sıradan bir maç tı (Porsthmuth) inan sahada ki rakip omak istemezdim..Adamlar her güzel harekette ayağa kalkıyorlar.Atağın yönü değişiyor stadı yıkıyorlar..Rakip atış kullanırken ,defansla kalecinin iletişimini tezahüratla kesiyorlar..Hiçbir kötü oynayana "akıllı ol" mesajı vermiyorlar..Küfür yok..taciz yok..Trübünler ,bizdeki gibi kapkaç çetelerinin elinde değil..Maçlara futbolu sevenler,zevk alanlar geliyor.. Orda da takımlar yeniliyor,eleniyor..am sadece üzülüyorlar..kimse utanç falan duymuyor bizdeki gibi..
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi sende öyle bir yerde izlemişinki maçı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Taraftara bari leke bulaştırmayın. Allah aşkına_ yurt dışında maç izlerken acaba oranın ekonomisi nedir, oıraya gelen kitle nasıl bir güvenlik altındadır, bunlar tartılsın. hae Türkiye ortamına dönersen : orda işte ancak objektif olabilirsin. Burdaki maç izleme potansiyelinde daha üstün bi Taraftar grubu varsa onu sölersin_ bunlar şunlar maça çok pozitif etki ediyorlar die emsal gösterirsin. Yurt dışında maç izleyen arkadaşlar lütfen yurt dışı koşullarıyla Türkiye koşullarınıda karşılaştırsın.marifet burda.
__________________ SİYAH-BEYAZ renginle uç uçabildiğince yüksel taa arşa kadar şanlı KARTALIM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ayağına top değmemiş arkadaşlar,bana orda başka burda başka sözleri ile fakir edebiyatı yapmasınlar lütfen...25 sene ulusal yada uluslararası her kategoride oynadım..Futbolun içerisi dışarısı olmaz..Futbol kuralları birdir.. Lafı iyi okuyalım lütfen..ben kimseye leke sürmüyorum..ama bizim seyircimiz sadece kendi şovunu yapıyor..Amaç rakibi ekilemek eğil ,etkisiz kılmaktır..Amaç rakibi hayran bırakmak olmamalı.Lütfen yazdığımı bir daha okuyun bence..O şovlardevre arasında yada maç öncesi yapılmalı,maç esasında da maçı yaşamalı..
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ertuğrul sağlamdan önce yönetimin değişmesi lazım adam gibi adam ertuğrul sağlam tabi ki yanlışlarıda oluyor hocamızın ama ilk yanlış yönetimde bakın gs hocasıı çok kötü ama yıldız futbolcu alınca kazanmalarını biliyorlar ilk önce yönetim değişsin bi ondan sonra sorun kimdeymiş anlarız | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |