Alıntı:
halilsagir´isimli üyeden Alıntı
anlatamıyoruz ki bi kaç örnek anlatayım
senin elinde nobre bobo holosko delgado tello hatta cisse gibi oyuncular varsa defansif oynatamazsın(performansları ii olur kötü olur o ayrı )
lakabı KARTAL olan bir takım sadece defansif korkak hücum planı olmadan gol atmayı düşünmeden oynayamaz nou camp ta old trafford bile dişe dişe oynar ısırır parçalar chelsea,lazio maçları aklıma geliyoır mansızlar,noumalar.... , eşyanın tabiatına karşı.....
sağlamın oyun felsefesine de bir kaç örnek çok yakın geçmişten
konya maçı rakip 10 kişi skor 2-0 nobreyi gönderdi 40 dakka ısındırdı 80 de oyuna alıyor ...yakalamışsın rakibi fark a gitmiyorsun ön libero çıkarıp sağ bek alıyor
trabzon maçını aklınıza getirin 0-0 a endeksliyiz rakip kale ye 5-6 dk. bir gitmek aklımıza geliyor ilk hedefimiz gol yememek beşiktaş kimle oynarsa oynasın kazanmaya çıkar hocam
unatamadığım portekizdeki porto maçı avrupada dewam etmek için tek hedef galibiyet rakip kaleye gitmiyoruz 8 oyuncumuz sahamızdan çıkmıyor
dün akşam ki maç nasıl bir şey öle hedefimiz yine gol yememek agresif oynamıyoruz maç başladığı gibi biterse turu geçiyoruz....
bunları yazmak için 1 seneden fazla bekledik hocam BELKİ yine yazmayacaktık o açıklamayı yapmasaydınız ;
SADECE PARA KAYGISI İÇİN BURADA OLAN BİR YABANCI TD MAÇTAN HEMEN SONRA ÇIKIP HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ BİR ÜSLUPLA HAYAT DEWAM EDİYOR DESEYDİ KOYMAZDI HOCAM BEŞİKTAŞTA SENELERCE TOP OYNAMIŞ BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU SÖYLEYEN BEŞİKTAŞ IN ÖZ EVLADI OLARAK BİLİNEN BEŞİKTAŞIN BEYEFENDİSİ DENEN SİZ SAYIN HOCAMIZ O YÜZ İFADESİYLE RAHAT BİR ŞEKİLDE SIRADAN BİR MAÇTAN BAHSEDER GİBİ O LAFI SÖYLEDİNİZ YA KOYDU BİZE HOCAM HEM DE ACI KOYDU EVLAT ACISI GİBİ OTURDU İÇİMİZE KALBİMİZ ATMAZ OLDU O SANİYELER DE İŞTE O AN FİLM KOPTU HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK..... |
sen kime istinaden bu yazıyı yazdın bende senen farklı birşey söylemedim çünkü. köküne kadar yorumuna katılıyorum ancak bende aynılarını söylüyorum.