![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Umarım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Satanist kesen Mücahit kedi ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Luceden ötesi yalan..... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ertuğrul sağlam lig sonuna kadar kalmalıdır arkadaşlar ertuğrul sağlamın taktiği doğrudur ama adam seçimleri yanlıştır futbolcuların kapasiteside oldukça yetersiz verilen taktiği uygulayamıyorlar allah aşkına erturul mu dedi sahada yürüyün diye kişiliksiz oynayın diye suçlu ertuğrulmudur yoksa forma aşkından nasibini alamamış futbolcular mı ?bunuda görmek lazım ben lucescuyu istemiyorum senelerdir sabrettik biraz daha sabır edelim
__________________ ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Daum'da Luce'de Türkiye'yi çok iyi tanıyan hocalar, ama Türkiye'den çok küfür de yediler, sevilmiyorlar bir çok kişi tarafından!..Daum'un gelmesini istemem, yapamaz bizde...Luce içinde fikrim belli, bu adam bize gelmez, çok zor bana göre... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne lucescusu yaw bırakın...emekli olacak zaten lucescu.En son açıklamasında da türkiye de gs den başka takıma gelmem demişti 7-8 ay önce...gs deki günlerini çok özlüyomuş...Ben şahsen ertuğrul kalmasını tercih ederim lucescu gelecekse...Bize yeni kan lazım.Avrupa vizyonu olan bi teknik direktör lazım.Matheus olabilir.Ama bu saatten sonra gelecek adam da küçük bi yenilgiden sonra bunlar benim topçularım değil,ben almadım der...O yüzden yönetim önce defolup gitmeli.Teknik direktör baş sorun değil şu anda..Baş sorun tüpçü ve sinan engin...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |